André Hazes is geruchten dat hij vreemdging helemaal zat en bijt van zich af

De zanger lucht zijn hart op Instagram

De relatiestatus van André Hazes en Monique Westenberg blijven de gemoederen bezighouden. André gaf vorige week zelf bij de talkshow van Beau van Erven Dorens al aan dat hij niet meer bij Monique woont. Hij gaf als reden dat hij soms te veel met werk bezig is in plaats van met zijn familie. Hij repte met geen woord over de geruchten dat hij zou zijn vreemdgegaan, tot nu toe.

De volkszanger gaat voor het eerst in op alle geruchten.

Vreemdgaan

Diverse media meldden dat André zoenend met Nikkie Plessen was gespot en dat hij onlangs hand-in-hand liep met Jamie Been. De 25-jarige zanger ging echter niet in op deze roddels. Story publiceerde onlangs een verhaal waarin uit de doeken wordt gedaan dat André een geheime date had met Imanuelle Grives. Dit was voor André de druppel die de emmer doet overlopen. Op Instagram verbreekt de zanger de stilte en laat hij weten dat hij niet is vreemdgegaan.

‘Het loopt uit de hand’

“Ik heb tijden mijn mond gehouden, omdat het mij weinig interesseert wat er over mij wordt geschreven”, begint de Leef-zanger zijn bericht op Instagram. “Ik weet dat Monique sterk in haar schoenen staat en als er iets is wat wij altijd zullen hebben is dat vertrouwen in elkaar. Maar het loopt uit de hand”, vervolgt hij. Hiermee doelt hij op de vele roddels die over hem de ronde gaan. “Mensen worden meegenomen in verhalen door bladen als Story, waardoor het leven van die mensen op de kop staat”, schrijft hij. De zanger spreekt het vermoeden uit dat de schrijvers van het blad een hekel aan hem hebben. Bovendien vraagt hij de roddelbladen om beter na te denken over wat ze publiceren. “Mijn zoon leest later dingen over zijn vader die niet waar zijn en niet eens in de buurt van de waarheid komen. Ik heb Monique nooit bedrogen.”

Ontkrachten

Vervolgens ontkracht André alle roddels die onlangs werden verspreid. “Ik ben een amicale gozer, ik sla snel een arm om je heen. Ik kan een hand pakken. Ik kan close zijn met iemand. Maar ik ken mijn grenzen en dat vertrouwen heb ik ook nooit geschaad van Monique”, schrijft hij. “Ik heb nooit staan zoenen met Nikkie Plessen in Palladium. Ik heb nooit een date gehad met Imanuelle. Ik heb Jamie Been nog nooit in mijn leven ontmoet en ik ben benieuwd naar wat er nu weer staat over mij en ene Romy. Doei.”, sluit André zijn bericht af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik heb tijden mijn mond gehouden omdat het mij weinig interesseert wat er over mij word geschreven. Ik weet dat @moniquenoell sterk in haar schoenen staat en als er iets is wat wij altijd zullen hebben is dat vertrouwen in elkaar. Maar het loopt uit de hand. Mensen worden meegenomen in verhalen door bladen als de @storynl ( die blijkbaar of een tering hekel aan mij heeft of geobsedeerd is door mij ) waardoor het leven van die mensen op de kop staan. Ik vraag deze bladen eens na te denken aan de consequenties die deze Woensdagen, want dan komen de boekjes uit, met zich meebrengen. Mijn zoon leest later dingen over zijn vader die niet waar zijn, en niet eens in de buurt van de waarheid liggen. Ik heb Monique nooit bedrogen. Ik ben een amicale gozer, ik sla snel een arm om je heen, ik kan een hand pakken, ik kan close zijn met iemand. Maar ik ken mijn grenzen en dat vertrouwen heb ik ook nooit beschaamd van Monique. Ik heb nooit staan zoenen met Nikkie Plessen in een Palladium. Ik heb nooit een date gehad met Imanuelle, ik heb Jamie Been nog nooit in mijn leven ontmoet en ik ben benieuwd naar wat er nu weer staat over mij en ene Romy. Doei.

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Lees ook: Tim Douwsma en vriendin Elske zijn trotse ouders geworden van een zoon

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram André Hazes | Beeld: Videostill