André over eventuele verzoening met zus Roxeanne: ‘Ik heb er gewoon geen behoefte aan’

Ook over de inmiddels bijgelegde ruzie met zijn moeder doet hij een verrassende uitspraak

Of je nu fan bent van Nederlandse muziek of niet: het kan je bijna niet zijn ontgaan dat André Hazes zijn moeder en zus lange tijd niet sprak. Sinds eind vorig jaar is de ruzie met zijn moeder bijgelegd, maar in een interview doet André nu toch wel verrassende uitspraken over zijn moeder én zus.

Voorlopig lijkt een verzoening tussen broer en zus er nog niet aan te komen.

Ruzie met moeder

Normaliter is de 24-jarige volkszanger wat terughoudender wanneer men vraagt naar de relatie met zijn moeder en met zijn zus, maar tijdens een bezoekje aan België voor wat interviews, hield de zanger de lippen wat minder stijf op elkaar. Een Vlaamse journalist vroeg naar zijn familie en was benieuwd waar hij en zijn moeder nu écht ruzie over hadden. Het verrassende antwoord? André wist dat zelf eigenlijk ook niet meer.

Relatie met Rachel

“Het is nooit duidelijk geweest wat de precieze oorzaak was”, bekent de volkszanger. Aan het Vlaamse tijdschrift Dag Allemaal vertelt hij dat hij ook niet zozeer de behoefte heeft om er verder over door te gaan. “Wat het ook was, we nemen het allemaal mee in ons graf, hoop ik. Het is goedgekomen, dat telt.” Ook wil de twintiger graag benadrukken dat het nu weer hartstikke goed gaat tussen hem en zijn moeder. “Toen mijn moeder en ik weer contact kregen, was onze relatie meteen als vanouds.”

Verzoening Roxeanne

Nu Rachel en André weer herenigd zijn, kunnen de fans zich nog maar een ding afvragen: wanneer komt de verzoening met zijn oudere zus Roxeanne? Als het aan André ligt zal dat niet zeer binnenkort gebeuren. “We hebben het allebei hartstikke druk en ik heb er ook gewoon geen behoefte aan”, vertelt de 24-jarige hierover. Wel vertelt hij dat hij de muziek van zijn zus gehoord heeft en dat het in de smaak valt. “Ik vind het érg goed!”

Lees ook: Dít filmpje van baby André Hazes junior doet je hart smelten!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle, Dag Allemaal, Telegraaf | Beeld: videostill KRO NCRV