Boer Henk en Fiona opnieuw ouders geworden: ‘Wat een rijkdom!’

Het stel leeft op een roze wolk na de geboorte van dochter Lizzy

Het lijkt wel alsof er een babyboom plaatsvindt bij de voormalig Boer zoekt Vrouw-kandidaten. Zo werd op 11 april bekend dat Agnes is bevallen van dochter Maaike en bracht de KRO eergisteren naar buiten dat ook Jan en Rianne een nieuw gezinslid mochten verwelkomen. Drie keer is scheepsrecht, want vandaag werd bekend dat Henk en Fiona voor de derde keer ouders zijn geworden.

Naast zoon Owen en dochter Jolene, hebben ze nu nog een dochter.

Boer zoekt Vrouw

Henk deed in 2012 mee aan Boer zoekt Vrouw en kreeg maar liefst 1109 brieven! Eén van die brieven was van Fiona, zij bleek de liefde van zijn leven te zijn. De twee bezegelden hun liefde met de komst van een kindje. Eind september 2015 kregen ze hun zoontje Owen. “Door Owen z’n komst zijn we nu echt een gezin”, vertelde Fiona eind november 2015 aan KRO-NCRV. “In een filmpje op de website heb ik weleens gezegd dat ik drie kinderen wil. Maar alles op z’n tijd hoor. Eerst maar eens genieten van hoe het nu is”, vervolgde ze.

Kinderen

Fiona en Henk kwamen al een stukje dichterbij hun droom toen dochter Jolene in 2017 werd geboren. Vandaag werd bekend dat Fiona’s droom officieel is uitgekomen, want op 25 maart 2019 mocht het stel hun derde kindje, dochter Lizzy, verwelkomen. “We zijn dolblij en gelukkig dat we ouders zijn van drie kinderen”, vertelt Henk aan Boer zoekt Vrouw. “Het is toch een mooi iets als je op zo’n jonge leeftijd al zoveel kinderen mag hebben. Wat een rijkdom!’

Broer en zus

Niet alleen Henk en Fiona zijn gelukkig met de komst van een derde kindje, ook Owen en Jolene vinden het fantastisch. “Ze vinden het echt superleuk en zijn heel lief voor Lizzy. Als ze een geluidje horen, gaan ze naar haar toe en ze komen spulletjes brengen als we die nodig hebben.” Net als bij de eerdere zwangerschappen, bleef het geslacht van het kindje tot de bevalling bij het stel onbekend. “We dachten in de eerste instantie dat het een jongen was haha! Het gaat allemaal in een flits natuurlijk en het belangrijkste is dat de baby gezond is. Ze lag inmiddels al op de buik van Fiona en pas even later hebben we gekeken wat het was.” Dat het gezin nu uit vijf personen bestaat, vindt Henk fantastisch. “Het is echt geweldig. Ik voel me een rijk mens wat dat betreft.”

 

Huwelijk

In 2016 vroeg Henk Fiona tijdens hun reis naar Canada ten huwelijk. De twee stapten zo’n twee jaar later in het huwelijksbootje. Zoon Owen nam de taak van het ringen dragen op zich en de toen één-jarige Jolene pronkte in een jurk die de moeder van Henk voor haar had gemaakt.

Lees ook: Monique Smit spreekt openhartig over zwangerschap: ‘Ik was de hele tijd kotsmisselijk’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Boer zoekt Vrouw | Beeld: Videostill BZV