Dit zijn ze dan: de schattige bruidsmeisjes -en jonkers van Meghan Markle en prins Harry

Een paar van deze kinderen hadden we wel verwacht

Deze hele week staat in het teken van de royal wedding van Meghan Markle en prins Harry. Helaas werd eergister bekend dat de vader van Meghan niet bij de bruiloft aanwezig kan zijn, maar gelukkig is er ook leuk nieuws. Het Britse koninghuis heeft namelijk bekend gemaakt wie de taak van bruidsjonkers en -meisjes op zich mogen nemen.

Dit zijn de gelukkigen.

Bruidsmeisjes

Het eerste bruidsmeisje dat wordt genoemd is niemand minder dan de dochter van William en Kate, prinses Charlotte. De kinderen van Meghans beste vriendin Benita Litt en tevens de peetdochters van Meghan, Remi Litt (6) en Rylan Litt (7), zullen de jonge royal vergezellen. Ook de peetdochters van Prins Harry, Zalie Warren (2) en Florence van Cutsem (3) mogen meelopen. Bovendien zien we de dochter van Meghans vriendin Jessica Mulroney, Ivy Mulroney (4) ook als bruidsmeisje.

Bruidsjonkers

We zullen niet alleen bruidsmeisjes zien, ook de jongens zijn van de partij. Zo mag prins George ook meelopen en vergezellen de zoons van Jessica Mulroney, Brian en John (allebei 7) hem daarbij. Ook zullen we Jasper Dyer (6) zien als bruidsjonker, hij is de peetzoon van prins Harry.

Wij kunnen niet wachten tot we de bruiloft op televisie kunnen zien!

Lees ook: Dit wist je nog niet over toekomstige royal Meghan Markle

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Royal.uk | Beeld: videostill