Déze Netflix-series passen het beste bij jouw sterrenbeeld!

Netflix sterrenbeeld

Als het aan jouw sterrenbeeld ligt kijk jij vanavond deze serie!

Wij krijgen persoonlijk geen genoeg van het aanbod leuke films, series en documentaires op Netflix. Soms hebben we geen idee met welke film of serie we moeten beginnen. Gelukkig kan je sterrenbeeld je op weg helpen!

 

Benieuwd welke serie het beste bij jouw sterrenbeeld past? Lees dan snel verder!

Steenbok (22 december tot 19 januari)
Niemand is zo vasthoudend als de Steenbok. Zij zullen zich voor de volle 100 procent inzetten totdat zij hun doel bereikt hebben. Om deze reden zijn ze zelf erg succesvol, maar hebben ze een lage tolerantie voor anderen die niet alles geven en zo toegewijd zijn. Ze zijn verder geweldige teamplayers, maar moeten niet de leider van de groep zijn. Series met hoofdrolspelers die nooit, maar dan ook nooit opgeven en door de hel gaan om te bereiken wat ze willen, passen het best bij de Steenbok.

Beste Netflix serie: The Fall
Andere series: Atlanta, Veep, Ray Donovan, Making a Murderer en Arrow.

serie

Waterman (20 januari tot 18 februari)
Watermannen zijn rebels, koppig en zijn hun eigen individuen. Ze hunkeren naar extreme emotionele controle. Verder zijn ze begripvol; dit maakt ze geweldige vrienden om te hebben en uitstekende leiders. Series met mysteries, intriges en personages die problemen oplossen passen het best bij de Waterman.

Beste Netflix serie: Gossip Girl
Andere series: Pretty Little Liars, The Flash, Brooklyn Nine-Nine, Supernatural en How to Get Away With Murder.

serie

Vissen (19 februari tot 20 maart)
Het is gemakkelijk om verliefd te worden op een Vissen. Ze zijn zachtaardig en vriendelijk en zeker bescheiden. In hun positieve, creatieve energie onthult een emotionele diepte, maar ze hebben veel aanmoediging nodig. Misschien moet je niet naast hen zitten in de kunstklas; je zou uiteindelijk constant moeten zeggen dat ze zo getalenteerd zijn. Ze voelen zich aangetrokken tot series die een beroep doen op hun empathie en hun intuïtieve aard.

Beste Netflix serie: Gilmore Girls
Andere series: Portlandia, The Bachelorette, Outlander en Twin Peaks.

serie

Ram (21 maart tot 19 april)
Mensen met het sterrenbeeld Ram bezitten over een ongelooflijke helderheid en visie. Ze zijn intens, een beetje egoïstisch maar ook heel erg gepassioneerd. Dit maakt ze tot vreselijke huisgenoten, maar uitstekende woordvoerders. Series die mensen op hun best en het ergst laten zien, zijn voor de Ram het meest interessant. En drama… heel veel drama.

Beste Netflix serie: Homeland
Andere series: Grey’s Anatomy, House of Cards, Empire, The 100 en Parenthood.

serie

Stier (20 april tot 20 mei)
Stieren hebben in hun leven orde nodig om zich veilig te voelen, maar zijn geduldig wanneer ze in hun eigen tempo aan het werk gaan. Koppel dit aan hun sensualiteit en zij zijn ’s werelds beste seksuele partners. Ze nemen dan wel hun eigen tijd; echter zijn ze vaak bang voor verandering, dus soms vertrouwen ze op oude gewoontes. Langlopende series zijn het beste voor hen, maar ze moeten ook series zoeken die er ‘mooi’ uitzien.

Beste Netflix serie: The Good Wife
Andere series: The American, Doctor Who, American Crime Story, The Big Bang Theory en Law & Order.

serie

Tweelingen (21 mei tot 20 juni)
Tweelingen staan bekend om hun hoge energie met een zeer lage tolerantie voor verveling. Ze zijn meestal van alle markten thuis, dus hun kennis kan gekarakteriseerd worden als “een beetje kennis over heel veel dingen”. Vraag Tweelingen wél om jouw Trivia-partner te zijn, maar nooit om te helpen met jouw onderzoeksproject. Series met veel en dramatische wendingen passen het best bij Tweelingen.

Beste Netflix serie: American Horror Story
Andere series: Game of Thrones, Elementary, The Walking Dead, UnREAL en The Night Of.

serie

Kreeft (21 juni tot 22 juli)
Kreeften zijn niet snel geïntimideerd… in tegendeel zelfs. Ze zullen nooit terugstappen als het gaat om het beschermen van iets of iemand waarvan ze houden en als buitenstaander moet je je er al helemaal niet tegen verzetten. Familie is erg belangrijk voor hen, dus ze zijn meestal een beetje nostalgisch en kunnen een beetje humeurig en defensief zijn. Kreeften moeten series kijken met sterke personages die vrijwel de baas zijn over het universum universum.

Beste Netflix serie: Bloodline
Andere series: Supergirl, Nashville, iZombie, Daredevil en The Good Fight.

serie

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)
Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld van Leeuw geven van nature licht (zij zijn immers ook het zonneteken). Ze willen leiding geven en de baas zijn over hun domein en hebben constant ideeën over hoe je je leven kunt verbeteren. Ze zijn creatief en gevoelig, maar kunnen soms een beetje bazig zijn. Zoek naar therapeuten of interieurontwerpers die Leeuw van sterrenbeeld zijn; ze zijn de beste in hun vakgebied. Leeuwen zouden series moeten kijken met personages die baat zouden kunnen hebben bij hun advies en expertise, maar die toch positief en opbeurend zijn.

Beste Netflix serie: Jessica Jones
Andere series: Jane the Virgin, Unbreakable Kimmy Schmidt, Black-ish, Transparent en Better Things.

serie

Maagd (23 augustus tot 22 september)
Maagden zijn een speciale groep. Ze zijn druk bezig en vaak uitgeput, maar dat komt vooral omdat ze beruchte people pleasers zijn. Perfectionisten, vaak bezorgd en bescheiden; dit maakt ze tot uitstekende vrienden. De beste series voor Maagden bevatten verhalen over grappige, complexe mensen die niet gemakkelijk kunnen worden samengevat; ze vinden het leuk om mensen uit te zoeken.

Beste Netflix serie: Sons of Anarchy
Andere series: Broad City, Modern Family, Mr. Robot en The Mindy Project.

serie

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)
Weegschalen waarderen hun vrije tijd en weten absoluut hoe ze moeten ontspannen. Het zijn wanhopig charmante, welgemanierde mensen en zijn zeker ‘trouwmateriaal’. Ze zijn romantisch en zullen hun tijd nemen om je te versieren, maar als ze eenmaal bij het doel zijn, kunnen ze een beetje lui zijn. Ze zullen genieten van series die romantisch en weemoedig zijn, maar die ook laten zien dat er personages zijn die gewoon doen.

Beste Netflix serie: Freaks and Geeks
Andere series: Orange Is the New Black, The Last Man on Earth, Reign, Better Call Saul en The Vampire Diaries.

serie

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)
Schorpioenen zijn krachten van de natuur. Ze kunnen intens, sterk en extreme libido’s hebben. Hun intensiteit keert vaak naar binnen en hun introverte aard kan soms mysterieus lijken. Series met een hoofdpersonage dat een dubbele rol speelt zijn het beste voor hen; ze willen iemand zien die kalm en verzameld lijkt, maar waar hieronder vulkaan krioelt.

Beste Netflix serie: Breaking Bad
Andere series: Scandal, The Crown, Orphan Black, The Affair en Bates Motel.

serie

Boogschutter (22 november tot 21 december)
Boogschutters gaan allemaal over de praktische zaken in het leven. Ze hebben een brede kijk op het leven en waarderen vrijheid om zelf te kiezen. Ze zijn zo zorgzaam en levendig dat ze snel inzicht krijgen in nieuwe situaties en omstandigheden. Ze zijn een grote hit op feestjes omdat ze het leuk vinden om te entertainen, maar ze kunnen een ingetogen bordspel met je spelen. Ze willen series met personages die een no-nonsense benadering op het leven hebben, maar wiens humor misschien een beetje duister is.

Beste Netflix serie: Sherlock
Andere series: Silicon Valley, Shameless, It’s Always Sunny in Philadelphia, The Office en Being Mary Jane.

sherlock
Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!
Bron: PopSugar | Beeld: Unsplash