Van ontzettend schattig tot een beetje ongemakkelijk: de eerste beelden van de BZV-speeddate

Kijk jij ook uit naar de volgende aflevering?

We zaten vorige week zondag gekluisterd aan de buis toen de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw op de buis verscheen. In deze aflevering konden we zien dat Yvon de brieven naar de boeren brengt. De eerste aflevering maakte veel tongen los want boer Remco was niet helemaal eerlijk geweest. Boerin Steffi daarentegen veroverde meteen een plekje in ons hart. Aanstaande zondag is te zien hoe zij en alle andere boeren op speeddate gaan.

Wat een schattige beelden.

Onzeker

De bescheiden en onzekere 27-jarige Steffi viel ons meteen op. Ze hoopte een paar brieven te krijgen, maar haar brede glimlach en mooie uitstraling leverde haar maar liefst 49 brieven op. In de volgende aflevering is te zien dat ze op speeddate gaat met Pieter. “Ik vind het sowieso dapper dat je geschreven hebt”, hoor je Steffi tegen Pieter zeggen. “Dat vind ik van iedereen. Ik weet niet of ik dat zelf zou durven.” Ook is te zien dat het daten Steffi al wat makkelijker afgaat en hoor je haar zelfs een grapje maken. Bloeit hier nou iets op?

Dates

Ook de dates van de andere boeren zijn even in beeld. Zo is te zien dat de boeren op date gaan in een trein en horen we de fameuze zin “Zo, daar zitten we dan”, weer. Ook zijn er weer een paar ongemakkelijke maar ook erg leuke momenten te zien. Wij kijken nu al uit naar de aflevering zondag!

Bekijk hieronder de promo. 

 

Lees ook: Marc uit Boer Zoekt Vrouw wordt vader

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Boer Zoekt Vrouw | Beeld: videostill