Huh?! Ex-manager van Barbie slaat een nieuw carrièrepad in…

Had jij dit verwacht?

Jake Hampel was jarenlang zowel een vriend als de manager van Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie. De twee verbraken recent echter hun samenwerking en daarmee leek het gedaan met de faam van ‘Big Jake’. De ex-manager was regelmatig te zien in de reeks realityshows van Barbie en Michael van der Plas en dat zit er nu niet meer in. Toch gloort er hoop aan de horizon voor de manager…

Jake krijgt zijn eigen realityshow.

Het leven na Barbie

Barbie gaf aan (voorlopig) geen realityshows meer op te nemen, maar dat geldt niet voor Jake. De manager van onder andere voormalig Temptation Island-kandidaat Rosanna wil een realityserie maken over zichzelf. De serie zal gaan over het leven na Barbie. Hij wil een kijkje in het leven van hem als manager geven ‘met al zijn dagelijkse beslommeringen.’ Hij is momenteel bezig met de pilot voor zijn serie.

Bekende koppen

Jake is niet de enige die we zullen zien in zijn realityserie. Een aantal sterren die meedeed aan Oh Oh Cherso, Sterretje en Matsoe Matsoe, zullen in beeld komen. Ook Michael van der Plas wordt gevolgd. De ex van Barbie ziet dit voornamelijk als een goede kans om zaken te doen. “Ik ben een realityster en daar wil ik nog wel mee doorgaan. De bekendheid helpt wel met de zaken”, laat hij weten aan Shownieuws.

Jake heeft al een producent kunnen vinden voor zijn realityserie, nu nog een zender…

Lees ook: Michael van der Plas over nieuwe vriendin: ‘Ik mag één keer per week op stap’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: videostill Michael en Barbie Scheiden Ermee Uit