Frank en Rogier na knallende ruzie in relatietherapie

De voorzichtige verzoening is – niet geheel verrassend – te zien op televisie

De alom geliefde Paleis voor een Prikkie-sterren Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46) lijken hun knallende ruzie achter zich te willen laten. Na heel wat moddergooien zetten ze nu voorzichtig wat stapjes in de richting van een verzoening. Frank en Rogier gaan in relatietherapie. 

Huwelijksproblemen

Wekelijks genoten we in Frank & Rogier Checken in van de twee uitbundige mannen. Natuurlijk, ze konden af en toe wel een beetje op elkaar vitten, maar wij dachten dat het wel goed zat tussen de twee. Tot ze begin oktober ineens een boekje opendeden over hun huwelijksproblemen. Het ging zelfs zo slecht tussen Frank en Rogier, dat de twee afstand van elkaar hadden genomen. Frank vertrok naar hun stulpje in Zuid-Frankrijk, terwijl Rogier in hun Haagse woning bleef.

Openbaar

Erg privé was de ruzie niet. En dat is nogal een understatement. Eerst meldde Frank in de pers dat hij genoeg had van het ‘divagedrag’ van Rogier, waarop Rogier de bankgegevens van Frank naar buiten bracht. “De heer Jansen koopt wel op afbetaling de duurste Range Rover en hij mag dan wel panden hebben, maar die zien er zo uit”, vertelde Rogier in Privé bij een serie foto’s. “Alle panden zijn zo lek als een mandje, het is nog eerder waar de familie Flodder woont en maar dik en deftig blijven doen”, haalde hij uit naar zijn partner.

Relatietherapie

Oei, dat is natuurlijk foute boel. Hoewel de stylisten eerder al spijt betuigden van hun gedrag, gaan Frank en Rogier nu samen in relatietherapie. Omdat we wegens het coronavirus in een gedeeltelijke lockdown verkeren, moet de therapie online plaatsvinden.

Televisie

Hun eerste sessie hebben ze al gehad, in een videoverbinding met de therapeut… en Art Rooijakkers. Wat? Juist, de therapiesessie van Frank en Rogier zal donderdag te zien zijn in Rooijakkers over de Vloer, meldt RTL Boulevard.

Lees ook: Tijd voor een andere woning? Frank en Rogier zoeken nieuwe huisgenoot

Bron: Algemeen Dagblad | Beeld: Brunopress/Patrick van Emst