Goed nieuws voor GTST-fans! Zó helpt acteur Everon Jackson je door de zomerstop van de geliefde soap heen!

soap

Zo wordt het wachten op nieuwe afleveringen van de soap veel dragelijker!

Voor veel fans van de RTL soapserie Goede tijden Slechte tijden is vrijdag 7 juli een gevreesde dag. Dit is namelijk de dag waarop de zomercliffhanger van de soap wordt uitgezonden. Veel fans moeten vervolgens -naar hun gevoel- ellenlang wachten voordat ze nieuwe afleveringen van de serie kunnen bewonderen. GTST-acteur Everon Jackson Hooi voelt de pijn van de fans en komt daarom met een Goede tijden Slechte tijden-zomertijdschrift!

Om de trouwe kijkers door de zomerstop heen te loodsen, introduceert Everon samen met andere GTST-acteurs een GTST-zomertijdschrift. Het magazine wordt deels samengesteld door de acteurs uit de serie en verschijnt deze zomer maar liefst vier keer.

Everon neemt de taak van hoofdredacteur op zich, actrices Dilan Yurdakul (Aysen) en Babette van Veen (Linda) zullen een column voor het blad neerpennen. Ook verschijnen er dubbelinterviews in het magazine van huidige GTST-acteurs met oud-acteurs uit de soap. Bovendien krijgen de fans een kijkje achter de schermen door middel van backstagebeelden die in het blad worden gepubliceerd.

Liefhebbers van de serie hoeven niet lang te wachten op het magazine. Op de dag waarop de cliffhanger wordt uitgezonden -7 juli- ligt de eerste editie van het blad meteen in de schappen.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Videostill

Array