Gordon deelt shirtloze foto van afgetraind lichaam, wat een prestatie!

Gordon

Zien we daar nu het begin van een wasbordje? 

Gordon is altijd al een bezig bijtje geweest, maar ook in de sportschool heeft hij het afgelopen jaar niet stilgezeten. Onlangs deelde hij al een before en after foto op Instagram, maar nu deelt hij ook een shirtloze foto en daarop is te zien dat de presentator daadwerkelijk heeft geknald in de sportschool!

Wat ontzettend knap!

Relatie

Het gaat Gordon momenteel niet echt voor de wind in de liefde. Zijn nieuwe relatie bleek van korte duur toen naar buiten kwam dat zijn toenmalige vriend Kevin niet degene was die hij beweerde te zijn.

Afvallen

Dat Gordons liefdesleven momenteel niet over rozengeur en maneschijn gaat, betekent niet dat hetzelfde geldt voor zijn sportregime. Sterker nog: dat gaat meer dan goed. In een jaar tijd wist Gordon 16 kilo af te vallen en dat resultaat deelt de showbizztijger nu op Instagram. Bij de foto schrijft de presentator dat hij er nog niet is, maar wat ons betreft is dit al een hele prestatie. “We zijn op de goede weg”, schrijft de 49-jarige.

Doel

Eerder liet Gordon weten dat hij zijn doel nog niet heeft gehaald. Hij wil het liefst nog 5 kilo afvallen. Wij hebben veel respect voor de Gordon en wensen hem heel veel succes toe!

We zijn op de goede weg ???? #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Bron: Instagram Gordon Heuckeroth | Beeld: Instagram Gordon Heuckeroth