Guus Meeuwis over uitstellen bruiloft: ‘Een jaar extra voorpret’

Door de coronacrisis kan het feest niet doorgaan

Guus Meeuwis en Manon Meijers zouden dit jaar in het huwelijksbootje stappen. Helaas gooit de coronacrisis roet in het eten. Het stel hield er al rekening mee dat hun geplande bruiloft niet door kon gaan. De tortelduifjes hakten onlangs dan toch de knoop door: de bruiloft is uitgesteld.

Grote liefde

Guus benadrukt dat de bruiloft met Manon is uitgesteld en níet van de baan is. “De bruiloft is uitgesteld, niet afgelast. Het gaat supergoed in de liefde”, vertelt Guus aan PrivéTV. De twee stelden hun bruiloft uit, omdat ze deze bijzondere gebeurtenis niet op afstand van hun vrienden en familie wilden vieren. “Wij vonden dat we de bruiloft verdienen waar omhelzingen en geen ‘anderhalve meter tussen’ bij pasten”, licht Guus toe.

Uitkijken naar volgend jaar

Dat de bruiloft van Guus en Manon niet door kan gaan, is een enorme domper. Toch kan de zanger de situatie goed relativeren. “De gezondheid van alles en iedereen is belangrijker dan de dingen die gepland stonden, dus het is wel te accepteren.” Guus en Manon hopen elkaar volgend jaar dan toch echt eeuwige trouw te beloven. “Ondertussen zijn we verliefd, houden we van elkaar en hebben we nog een jaar extra voorpret.”

Lees ook: ‘Rico Verhoeven en Badr Hari keren opnieuw terug in de ring’

Bron: Telegraaf | Beeld: Videostill