Opnieuw droevig nieuws: Jan Dulles verliest ook zijn vader  

Jan Dulles

Nog geen twee maanden geleden verloor de 3JS-zanger zijn dochtertje 

Jan Dulles zit momenteel ongetwijfeld in een van de zwaarste periodes in zijn leven. Afgelopen december overleed plotseling zijn drie maanden oude dochtertje Donna. Nu moet hij het tweede verlies in korte tijd zien te verwerken, de 3JS-zanger heeft afscheid moeten nemen van zijn vader. 

‘Rust zacht ouwe’

De vader van Jan leed al jaren aan alzheimer en woonde in een verzorgingstehuis. Via Facebook deelt de zanger een stukje songtekst uit het nummer ‘De betere jaren’ van zijn eigen band. Dat nummer schreef hij speciaal voor zijn vader. “Rust zacht ouwe!! Je werk zit erop”, schrijft hij erbij.

Aan de muur hangt een foto van jou en mij
Van hoe jij naar me keek
In de betere jaren
toen alles nog onschuldiger was…

Geplaatst door Jan Dulles op Dinsdag 2 februari 2021

Alzheimer 

In de beginfase dat zijn vader alzheimer had, heeft de familie nog voor hem kunnen zorgen. Daarna nam de ziekte geleidelijk de overhand. “Mijn vader wist niet meer waar hij was”, vertelde de Volendammer eerder in RTL Late Night. “Dan liep hij te dolen door de kamers en ging zelfs de straat op. Dan hield hij een auto aan, die hem moest terugbrengen naar Volendam. Maar daar was hij al.”

Tweede grote verlies 

Het is voor de 3JS-zanger het tweede grote verlies in korte tijd. Op 19 december overleed zijn drie maanden oude dochtertje Donna plotseling. Het meisje bleek achteraf een scheurtje in haar middenrif te hebben. “Ze was totaal niet meer zichzelf. Ik pakte haar op en hield haar vast. Op dat moment is ze overleden in mijn armen. Dit is een trauma dat nooit meer weggaat. Vreselijk, echt vreselijk”, vertelde Jan onlangs aan Privé.

Lees ook: Jan Dulles deelt lieve foto met zoontje: ‘Wat fijn om je weer te zien lachen’

Bron: Facebook Jan Dulles, AD | Beeld: Brunopress, Patrick van Emst