Johnny de Mol neemt het op voor Dotan: ‘We moeten het niet groter maken dan het is’

Johnny de Mol mag het eerste televisie-interview met Dotan houden

Dotan heeft een bewogen jaar achter de rug. Vorig jaar werd bekend dat de zanger gebruik had gemaakt van een zogenoemd trollenleger om social media te beïnvloeden. Het nieuws sloeg in als een bom en veel fans waren teleurgesteld in hun idool. Een jaar later pakt Dotan de draad weer op: hij heeft nieuwe muziek uitgebracht en gaat weer op tour. Ook zal hij zijn eerste televisie-interview geven aan niemand minder dan Johnny de Mol.

“Ik denk dat hij wel een hoop te vertellen heeft”, vertelt Johnny in het programma Zomer met Art.

Druk

Johnny de Mol heeft een tjokvolle agenda. Zo start hij binnenkort met de opnames voor zijn geprezen programma Waar is De Mol?, duikt hij vrijwel meteen daarna het theater in met zijn tour Hier is de Mol!, en mogen hij en zijn Anouk in december een nieuw gezinslid verwelkomen. “Het is alles of niks, Art”, grapt de 40-jarige presentator. Johnny beaamt dat hij het druk heeft, maar met een goede planning kom je een heel eind. “Vandaar dat we deze zomer alle programma’s opnemen, en tussendoor ook nog wel, dus het is druk”, concludeert hij. 

Nuchter

Aan tafel vertelt Johnny dat hij net terug is van zijn reis naar Cuba, waar hij samen met André Hazes naartoe ging om Waar is De Mol? te draaien. De presentator kan niet lang stilzitten, want hij laat weten snel weer op pad te gaan met een bijzondere gast. “Ik mag nu op reis met Dotan. We gaan naar IJsland en ik denk dat hij wel een hoop te vertellen heeft”, vertelt Johnny en doelt hiermee op de gebeurtenissen rondom het trollenleger van de popartiest. Toch blijft Johnny er nuchter onder en neemt hij het op voor de zanger. “Hij heeft natuurlijk wel wat op zijn kerfstok. Maar hij heeft niet aan kleine kindjes gezeten, dus we moeten het niet groter maken dan het is, toch?”, sluit Johnny af.

Bekijk de aflevering van Zomer met Art hier terug. Het interview met Johnny de Mol begint vanaf 37:00.

Lees ook: Bronnen bevestigen: ‘Wesley Sneijder en Gaby Blaaser zijn aan het daten’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL | Beeld: Videostill Zomer Met Art