Juvat Westendorp reageert op grap over kort haar

Juvat

De acteur liet zijn lange lokken niet echt afknippen

Even was de showbizz- en beautywereld in rep en roer. Juvat Westendorp deelde onlangs namelijk het nieuws dat hij zijn lange lokken had afgeknipt. De 31-jarige acteur kreeg veel lovende reacties over zijn nieuwe look. De danser biechtte gisteren echter op dat hij zijn lange haar helemaal geen vaarwel had gekust en dat het een grap was.

Spontane grap

Juvat plaatste een paar dagen geleden een video op Instagram waarop te zien was dat Wibi Soerjadi de schaar in Juvats lokken zette. Even dachten een paar volgers al dat het een grap was, maar Juvat hield de schone schijn op. Gisteren biechtte de Onze Jongens-acteur echter op dat het een spontane grap was die ‘een beetje uit de hand liep.’ “Tada! Jongens, zoals jullie kunnen zien: het lange haar is helemaal niet geknipt. Het was een pruik. Het was een uit de hand gelopen grapje. Ik had niet verwacht dat het zo massaal zou worden opgepikt”, legt Juvat uit op Instagram. 

Leuke reacties

Juvat deelt dat hij veel leuke reacties had gekregen op zijn ‘nieuwe’ coupe. “Tof om te zien dat jullie zo begaan zijn met mijn kapsel, maar het gaat er voorlopig echt niet af.” De acteur deelt vervolgens een rits aan foto’s uit zijn tienerjaren waarop te zien is dat hij echt kort haar heeft. “Niet boos zijn, hè!”, sluit Juvat zijn bericht over de grap af.

Lees ook: Zo vaak zou je volgens kappers je haren moeten knippen

Bron: Instagram Juvat | Beeld: Videostill YouTube