Herseninfarct weerhield Loiza Lamers niet om mee te doen aan Expeditie Robinson

Wat ons betreft heeft ze met haar deelname al gewonnen

Expeditie Robinson is vanaf 6 september weer op de buis en in de aanloop naar de eerste aflevering toe worden er steeds meer deelnemers bekendgemaakt. Zo werd gisteren bekend gemaakt dat onder andere model Loiza Lamers meedoet aan het avonturenprogramma. Het model deed ondanks haar herseninfarct afgelopen november ‘gewoon’ mee.

Haar artsten zagen geen bezwaar aan haar deelname

Geen twijfel

Meedoen aan een programma als Expeditie Robinson is niet niks. Zo lieten diverse deelnemers in het verleden al eens weten even getwijfeld te hebben om mee te doen aan het loodzware programma. Model Loiza Lamers heeft echter nooit getwijfeld om mee te doen, zij stond meteen te springen toen ze werd gevraagd voor het programma. “Dit was voor mij een volmondig ‘ja’”, vertelt ze lachend in een fragment aan RTL Boulevard. “Alle afspraken afzeggen en gaan!”

Herseninfarct

Ondanks dat Loiza vorig jaar een herseninfarct heeft gehad, was dat voor het model geen reden om niet mee te doen. “Wat bezielt iemand dan om dat jaar daarna mee te doen aan programma waar je in zinderende hitte met weinig eten de meest zware dingen moet doen”, grapt presentator Ruben Nicolai. Ook vraag hij zich af wat de artsen ervan vonden. “Oh dat mocht gewoon”, deelt Loiza nuchter. “Ik ben gezond ik ben weer helemaal terug.” Wel deelt ze dat ze het er even met haar familie over heeft overlegd. “Ik had wel zoiets van: het is intens, het is pittig, wat gaat je lichaam doen? Maar je ziet het: het is goed gekomen.”

Expeditie Robinson

Loiza mag zich een van de bewoners van kamp Noord noemen. Ze gaat samen het Expeditie Robinson-avontuur aan met onder andere Johnny Kraaijkamp jr., Toine van Peperstraten, Stijn Franssen en Tony Junior die zich ook de bewoners van kamp Noord mogen noemen. Eerder werd al bekend dat Jody Bernal, Josylvio, Steven ‘Braboneger’ Brunswijk, Donny Roelvink, Nienke Plas en I Am Aisha de deelnemers van kamp Zuid zijn. Ook doen er weer zeven onbekende kandidaten mee aan het programma.

Lees ook: Loiza Lamers laat voor het eerst na herseninfarct van zich horen: ‘Het gaat een stuk beter met me’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Expeditie Robinson  | Beeld: videostill RTL Boulevard