Loretta Schrijver over Koffietijd: ‘Sommige BN’ers schamen zich’

koffietijd

Niet alle BN’ers worden enthousiast van een plekje in de uitzending

Al tien jaar lang is Loretta Schrijver het gezicht van Koffietijd. Ondanks dat de presentatrice hier nog met volle teugen van geniet, is niet iedereen even enthousiast over het programma. De RTL 4-ochtendshow valt volgens Loretta niet bij elke BN’er in de smaak. In het AD doet de presentatrice een boekje open over Koffietijd

De ochtendshow krijgt niet altijd de eer die het volgens Loretta verdient.

Koffietijd

Volgens Loretta Schrijver doe je niet elke BN’er een plezier met een plekje in de uitzending van Koffietijd. “Het intellectuele deel van Nederland schaamt zich er soms nog wel eens voor dat ze bij ons te gast zijn, al is dat gelukkig minder dan een paar jaar terug.” Volgens Loretta moet een bezoekje aan de koffietafel een bucket list-dingetje worden. “Zoiets als: je moet een keer bij Koffietijd zitten.”

Tevreden

Zelf is Loretta nog altijd goed te spreken over het tv-programma. “Het is zo veelzijdig, waarom zou ik iets anders willen? Het enige wat je kan nekken is dat vroege opstaan. De wekker gaat dagelijks om 05:30 uur. Dat went nooit.” Loretta zonder Koffietijd? Dat is dus totaal niet denkbaar. Toch maakt de presentatrice een klein uitstapje naar de vrijdagavond. Zo is Loretta tegenwoordig ook te zien als jurylid in de nieuwe talentenjacht The Masked Singer. 

Lees ook: Tino Martin doet boekje open over periode na relatiebreuk

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill