Wát een prestatie: zoveel kilo is Marc van der Linden afgevallen

Chapeau Marc!

Wie weleens een afvalpoging heeft ondernomen, weet dat die eerste paar kilo best te doen zijn. Het afvalproces voortzetten tot je daadwerkelijk je streefgewicht hebt bereikt, blijkt daarentegen wat lastiger. We kunnen daarom alleen maar respect hebben voor royaltydeskundige Marc van der Linden. De hoofdredacteur van Weekend en Royaltie viel behoorlijk wat af! 

Marc is al meer dan de helft van zijn lichaamsgewicht kwijt.

Gewicht

Wat een prestatie! Een paar kilo afvallen kan al lastig zijn, maar royaltykenner Marc van der Linden wist een gewichtsverlies van 115 (!) kilo te bewerkstelligen. Op Instagram deelt de 48-jarige een kiekje waaronder hij deelt dat hij net uit de sportschool komt. Daarbij onthult hij dat hij voorheen 205 kilo woog en inmiddels de 90 kilo heeft bereikt. “Je begint ook eindelijk te zien dat al die uren zwemmen/in de gym een effect hebben”, schreef hij bij de foto. Velen vermoedden destijds dat de journalist een maagverkleining was onderdaan, maar die geruchten waren volgens Marc niet waar. 

Kledingmaat

Eind januari deelde de Koninklijk Huis-deskundige al dat hij veel kledingmaten naar beneden is gegaan. Voorheen droeg hij altijd jeansmaat 60, maar inmiddels zit een maat 34 hem veel beter. Wij vinden het een hele prestatie!

Lees ook: Wil je afvallen? Dan moet je zo veel kilometer per week hardlopen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Show, Instagram | Beeld: Hollandse Hoogte