Mensen met déze sterrenbeelden zijn het vaakst chagrijnig


Dit verklaart een hoop

Hoeft iemand soms maar een klein (goedbedoeld) puntje van kritiek te geven en ontplof jij meteen? Dan hebben we wellicht een verklaring gevonden waarom jouw bommetje zo snel ontploft. De mate waarin je chagrijnig bent, heeft namelijk te maken met je sterrenbeeld.

Het is allemaal de schuld van je sterrenbeeld.

Karaktereigenschappen
Wie zich een beetje in astrologie heeft verdiept, weet dat een bepaald sterrenbeeld samengaat met bepaalde karaktereigenschappen. Laten we de Boogschutter er even bijpakken, aangezien dit sterrenbeeld momenteel de kaarsjes op de taart mag uitblazen. De Boogschutter is optimistisch, eerlijk en recht door zee en intellectueel. Aan de andere kant is de Boogschutter ook blind optimistisch en zorgeloos en zelfs weleens onverantwoordelijk. En zoals de boogschutter deze eigenschappen heeft, hebben bepaalde sterrenbeelden ook eigenschappen waardoor ze sneller chagrijnig zijn.

Tweelingen
Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen, Waterman en Maagd zouden het vaakst chagrijnig zijn. Bij de eerstgenoemde komt dat doordat ze overal over twijfelen en veel commentaar kunnen hebben. Hier worden Tweelingen ongeduldig van en deze ongeduld resulteert in een chagrijnige bui.

Waterman
Ook de Waterman is regelmatig een beetje cranky. Niet omdat dit sterrenbeeld veel twijfelt, maar omdat Watermannen erg kritisch zijn. De lat wordt vaak erg hoog gelegd, maar wanneer dit mislukt kunnen ze dit niet naast zich neerleggen waardoor mensen met een boog om je heen willen lopen.

Maagd
Net als de Waterman is de Maagd heel perfectionistisch. Echter is er nog een struikelpunt voor de maagd: dit sterrenbeeld is niet alleen perfectionistisch, maar ziet vaak alleen de negatieve dingen. De Maagd wil dat alles perfect is, maar kan tijdens een mooie situatie alleen de negatieve dingen zien. Hierdoor komt de Maagd soms geïrriteerd over.

Tip: Tweelingen: probeer dingen los te laten en minder te twijfelen aan jezelf. Watermannen en Maagden: laat de dingen los waar je geen invloed op hebt. Is iets niet zoals je het wilt? Probeer er dan van te genieten zoals het is!

Lees ook: Deze Netflix-series passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pixabay