Nick en Simon komen met nieuw project, wij zijn benieuwd naar het resultaat!

Nick

Wij kunnen niet wachten!

Het muzikale duo Nick en Simon is van alle markten thuis. De twee beschikken over gouden keeltjes en mochten nieuw talent coachen in The Voice Of Holland. Nick Schilder maakte zijn presentatiedebuut in het SBS-programma Keep It Cool en lijkt de smaak helemaal te pakken te hebben. Hij gaat opnieuw een programma presenteren en dit keer samen met zijn compagnon Simon Keizer.

De Volendammers mogen de presentatie van een nieuw muziekprogramma bij SBS6 voor hun rekening nemen.

Sing It!
Nick en Simon zijn binnenkort te zien in het nieuwe feelgood-progamma Sing It! Voor het kersverse programma gaat het duo onder het mom ‘zing wat je te zeggen hebt’ speciale liedjes schrijven voor personen die iets tegen hun geliefde, familie, vrienden of collega’s willen zeggen. En dat is nog niet alles, er zullen ook gastartiesten samen met de boodschapper liedjes maken op een bekende melodie.

Deelnemers
Aan de deelnemers de taak om het kersverse lied ten gehore te brengen. Degenen die niet beschikken over een gouden keeltje, hoeven echter niet meteen in de stress te schieten. Nick en Simon kunnen de zang ook op zich nemen. Heb jij een bijzondere boodschap voor een dierbare? SBS is nog op zoek naar deelnemers.

Sing It! verschijnt op 22 april op de buis.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: videostill RTL Late Night