Wow, wat een mooie vrouw: dit is de bloedmooie nieuwe liefde van boer Marc!

Marc

 Boer Marc heeft de liefde weer gevonden

Boer Marc vond door zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw kortstondig de liefde bij dierenarts Anne-Kim, maar na slechts enkele maanden sneuvelde deze prille liefde al. Ze merkten dat de liefde niet sterk genoeg was voor een duurzame verbintenis. Boer Marc vertelde toen: “Ik heb met Anne-Kim een geweldige tijd gehad. Ik ben het programma heel dankbaar dat Anne-Kim op mijn pad is gekomen. Helaas is onze liefde niet voor altijd gebleken en dat is natuurlijk een verdrietige conclusie.”

Maar geen treurnis voor de knappe Marc, die in Zambia een vissen-farm runt. Want daar was ineens de Rotterdamse Merel (30)!

Grapje
Tijdschrift Linda besloot er geen doekjes om te winden en de beeldschone Rotterdamse op te bellen. “Het begon eigenlijk als grapje”, vertelt Merel als haar gevraagd wordt hoe ze met Marc in contact is gekomen. “Maar ik had natuurlijk wel serieuze intenties. Mijn collega vertelde over de breuk tussen Marc en Anne-Kim, dus zochten we hem op via Facebook.” En ja hoor, even later was het raak: “Opeens stuurde hij me een berichtje.” Na een tijdje heen en weer chatten wisselden ze telefoonnummers uit en belden ze elkaar. Het klikte meteen en even later zat Merel op het vliegtuig naar Zambia!

Toekomst
Ze zou twee weken blijven, maar dat werden er uiteindelijk ruim drie. “We zaten weliswaar vierentwintig uur per dag op elkaars lip, maar dat ging heel goed. Dat we daarna weer afscheid moesten nemen, was heel moeilijk.” Hoe het zit met de toekomst weten ze nog niet, maar dat ze samen willen zijn is duidelijk. “ Volgens Merel wordt het het komende jaar nog even heen en weer reizen. “Ik ga nu vrij snel weer naar Marc toe. En de keer daarop ook met mijn zoontje.” Wat ontzettend leuk en wat een mooi stelletje! Wij wensen Merel en Marc veel geluk.

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Lindanieuws | Beeld videostill Boer Zoekt Vrouw, KRO-NCRV©