Oh nee: volgens geruchten verkoopt Peter Gillis al zijn vakantieparken

Hoe moet het dan verder met Massa is Kassa?

Het gaat Peter Gillis niet helemaal voor de wind de laatste tijd. Er gaan veel geruchten rond over de steenrijke ondernemer. Zo zouden onder andere zijn vakantieparken in verband worden gebracht met criminele activiteiten. Nu lijkt het erop dat hij al zijn vakantieparken zou willen verkopen.

Vakantiepark Prinsenmeer

Begin dit jaar sloot vakantiepark Prinsenmeer onverwachts per direct. Er deden zich geruchten de ronde dat het park zou worden gebruikt voor criminele doeleinden. Vakantiegangers en bewoners van het park waren woest. Het was onduidelijk hoe het nu verder zou gaan en wat er met hun geld ging gebeuren. Ondertussen werkte Peter Gillis onverstoord door aan zijn SBS6-programma Massa is Kassa, en was hij niet bereikbaar voor vragen. Echter voor commentaar over het nieuwste gerucht over de verkoop van zijn parken was Peter wél bereikbaar. Hij liet aan Shownieuws weten dat er niets waar was van de roddel.

Overname

Een bron van Omroep Brabant vertelt dat het mogelijk is dat aan aan het vakantiepark imperium binnenkort toch een einde komt. Peter Gillis zou in gesprek zijn met een partij die alle elf vakantieparken wil kopen. De ondernemer zou het zien als een manier om zijn opstapelende problemen eindelijk eens op te lossen. Meerdere van zijn parken zitten in zwaar weer omdat de exploitatievergunning op het spel zou staan.

Drama

De ondernemer lijkt drama mee te nemen waar hij ook gaat. Gillis is vaak onderwerp van gesprek in onder andere Roddelpraat, waar onder andere een auto-ongeluk ter sprake komt. Een enorme schade van 28.000 euro was het resultaat. Natuurlijk is de vermeende mishandeling van zijn ex Nicol Kremers een groot onderwerp van gesprek.

De grote vraag is, mocht het gerucht inderdaad waar zijn, hoe het verder moet met de familie Gillis. Zowel de vakantieparken als de serie Massa is Kassa spelen zich namelijk af rondom de familie en de onderneming. Betekent dit ook het einde van het programma?

Lees ook: Massa is Kassa-ster Peter Gillis opnieuw voor de rechter gesleept

Bron: Reality | Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst