Paniek slaat toe bij Chantal in Married at First Sight

Paniek Chantal MAFS

De blondine weet ineens niet meer zo zeker of ze wel wil trouwen

Het liefdesexperiment Married at First Sight is inmiddels drie afleveringen onderweg en heeft al een eerste echtpaar opgeleverd: Thierry en Sanne. Terwijl zij zich opmaken voor het grote huwelijksfeest, krijgt deelneemster Chantal een lichte zenuwinzinking. Voor haar is de grote dag ook aangebroken, maar ze weet ineens niet zeker meer of ze wel in het huwelijk wil treden met een onbekende man.

Chantal in paniek

Voor Chantal en Henk is de grote dag eindelijk aangebroken. Chantal maakt zich samen met haar familie klaar om ervoor te zorgen dat ze zal stralen bij het altaar. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. “Ik word wel een beetje nerveus van al dat gepruts”, vertelt ze. Hoe dichter ze bij het moment komt, hoe zenuwachtiger ze wordt. Op een bepaald moment ziet Chantal het helemaal niet meer zitten. “Ik krijg enorme paniekaanvallen”, snikt ze. “Ik heb hartkloppingen, ik wil het niet. Ik heb buikpijn en moet huilen. Het liefst ga ik naar huis”, zegt de aanstaande bruid.

Koude voeten

Het lukt Chantal niet om te kalmeren en de paniek blijft. “Ik was de afgelopen dagen wel zenuwachtig en snauwerig, maar nu ben ik echt in paniek.” Als ze even buiten met haar dochter praat en haar klotsende oksels dept, horen we haar zeggen dat ze niet kan stoppen met huilen. De tranen blijven maar komen bij de blondine. “Ik kan er ook niks aan doen”, snottert ze. Toch gaat Chantal op weg naar de trouwlocatie, maar ook daar kan ze haar tranen niet bedwingen. Als presentator Carlo haar vraagt hoe het nu met haar gaat, breekt ze nogmaals. “Ik kan het niet”, weet ze nog net uit te brengen. “Ik heb echt cold feet. Ja, hele koude voeten”, zegt ze. Morgenavond zien we of Chantal haar huwelijk doorzet of toch besluit de boel af te blazen.

Thierry en Sanne

Een koppel dat minder last leek te hebben van cold feet, waren Thierry en Sanne. Tussen het kersverse bruidspaar is alles koek en ei. De twee zijn officieel getrouwd en dat moet natuurlijk vastgelegd worden. Tijdens het maken van de bruidskiekjes klikt het zichtbaar tussen het koppel. Thierry en Sanne kussen erop los voor de lens. Sanne glundert: “Hij geeft veel complimentjes. Dus dat is wel leuk.” Vervolgens storten de twee zich in het feestgedruis en voegen ze zich bij hun families en vrienden.

Robin en Kimberley

In de aflevering was ook te zien hoe Robin en Kimberley zich voorbereiden op hun grote dag. Zo zoekt Robin een prachtig pak uit en begeeft Kimberley zich naar de bruidswinkel van Mary Borsato om een schitterende witte jurk uit te zoeken. Naast het shoppen van de trouwkleding, hoort bij een huwelijk natuurlijk ook een vrijgezellenfeest. Zowel Robin als Kimberley wordt ontvoerd door vrienden voor een laatste avondje als single.

Lees ook: Nikkie de Jager onthult in nieuwe make-upvideo: ‘Ik ben transgender’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill