Prachtig: deze man zag zielige honden in het asiel en deed toen iets hartverwarmends

Wat een verschil!

Er zitten enorm veel honden in het asiel, de een nog zieliger dan de ander. Pluizige vachtjes die helemaal in de knoop zitten, het haar zit voor hun ogen en ze zien er sneu uit. Mensen omzeilen in Amerika de dierenasiels vaak, omdat het hele deprimerende plekken zijn. Grijze betonnen vloeren, kleine kooitjes en zielige hoofdjes.

Deze man trotseerde het asiel en besloot de diertjes op te vrolijken.

Asiel
Mark Imhog laat honden uit, past op huisdieren en is daarbij ook nog trimmer. Hij liep een dierenasiel in New York binnen toen hij ineens een ingeving kreeg: de honden zouden veel meer kans hebben om geadopteerd te worden als ze er wat verzorgder uitzagen. Hij besloot de honden een make-over te geven: “Ik heb zoveel transformaties gezien. Hun humeur verbetert grandioos en ik weet zeker dat ze de liefde die ze hierdoor voelen zullen overbrengen op hun baasje”.

Knipbeurt
Mark heeft zelf ook asielhonden thuis en herinnert zich nog goed hoe slecht ze eruit zagen toen hij ze adopteerde. Sean, zijn eerste hondje, zat in het asiel met gedragsproblemen. Hij gaf hem een goede knipbeurt en de hond fleurde direct helemaal op; het was een compleet nieuwe hond! Dit wil hij andere honden ook geven, iets wat te zien is op zijn Instagram account. Wij zijn gesmolten!

Moet je kijken wat een verschil:

Igby before and after grooming. #doggrooming #americanacademyofpetgrooming #followyourdreams

Een bericht gedeeld door Mark Imhof (@markthedogguy) op

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Good Housekeeping | Beeld ter illustratie