Déze man wordt de nieuwe presentator van Wie is de Mol?

Helaas geen Ellie Lust

Art Rooijakkers maakte vorige week bekend te stoppen met het presenteren van het razend populaire programma Wie is de Mol?. En nee, het was geen vervroegde 1 april-grap. Er werd volop gespeculeerd over wie de presentatie van het nieuwe seizoen voor zijn of haar rekening zou nemen. Oud-kandidaat Ellie Lust zag het wel zitten om het programma te presenteren, maar het stokje wordt door iemand anders overgenomen.

Vandaag maakte AVROTROS bekend dat Rik van de Westelaken de nieuwe presentator van Wie is de Mol? wordt.

Overstap

Art Rooijakkers is niet de enige die een overstap maakt in televisieland. Rik van de Westelaken komt over van NET5. Rik nam onder andere de presentatie van programma’s als Peking Express en Rik over de Grens voor zijn rekening. De 46-jarige presentator gaat niet alleen de uitdaging bij Wie is de Mol? aan, maar vervangt ook Pieter Jan Hagens bij EenVandaag. Pieter Jan gaat er een jaar tussenuit om een wereldreis te maken in zijn zeilboot.

Wie is de Mol?

Rik heeft ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij AVROTROS. “Bij EenVandaag kan ik mijn journalistieke ziel en zaligheid kwijt en dieper op de achtergronden van het nieuws ingaan. En Wie is de Mol? presenteren vind ik een grote eer: ik was al enthousiast fan, kandidaat, winnaar, en presentator van MolTalk. Dit is een fantastische volgende stap, die heel natuurlijk aanvoelt.”

Bekijk hieronder de bekendmaking van de nieuwe presentator voor AVROTROS

Lees ook: Zo rijk is presentator Jeroen Pauw écht en dat is niet het bedrag dat hij zelf noemde

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: AVROTROS, AD | Beeld: AVROTROS/Michel Schnater