Rachel Hazes over leeftijdsverschil André en Monique: ‘Had ik moeite mee’ 

Rachel Hazes

En dit vindt Rachel van Sarah van Soelen 

Rachel Hazes laat niet vaak iets los over de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg. Nu de twee een punt achter hun verloving hebben gezet, wilde ze er toch iets over kwijt. Rachel bleek vooral moeite te hebben met het grote leeftijdsverschil tussen haar zoon en ex-schoondochter. 

Leeftijdsverschil 

“Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil”, vertelt Rachel aan RTL Boulevard. Monique was zestien jaar ouder dan haar zoon. En dat leeftijdsverschil komt Rachel niet helemaal onbekend voor. “Natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het goed uitleggen.” 

Nieuwe liefde 

Inmiddels lijkt André dolgelukkig te zijn met Sarah van Soelen. De 25-jarige influencer ligt ook iets dichter bij zijn eigen leeftijd. De twee lijken nu al onafscheidelijk te zijn, zo hebben ze onlangs nog samen de paasdagen doorgebracht. Aan tafel bij Beau gaf André vorige week nog toe dat hij “gek op dat meisje” is. 

Onwijs leuk meisje 

Over de nieuwe liefde van haar zoon is Rachel wel meteen openhartig: ze vindt het een onwijs leuk meisje. Haar nieuwe schoondochter lijkt dus in de smaak te vallen. Maar hoe vergaat het Rachel zelf eigenlijk in de liefde? “Het voelt nog steeds gek dat als ik de hele dag met André ben bezig geweest, omdat met een andere man naar bed te gaan. Dat voelt toch nog een beetje als verraad.”

Lees ook: André Hazes bevestigt relatie met Sarah van Soelen: ‘Gek op dat meisje’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube Op1