Om deze reden wil koningin Elizabeth een goede band met Meghan Markle opbouwen

Het is heel lief

Meghan Markle vond de liefde van haar leven in prins Harry. Op 19 mei 2018 stapten de tortelduifjes in het huwelijksbootje en op 6 mei 2019 werden ze de trotse ouders van hun eerste kindje: Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Hoewel dit klinkt als een sprookje, blijkt niets minder waar. Sinds Meghan lid is van de Britse koninklijke familie heeft ze het zwaar te verduren. De Amerikaanse schone krijgt namelijk veel kritiek over zich heen en dat is nou net de reden waarom koningin Elizabeth het zo belangrijk vindt om een goede band met Meghan op te bouwen.

De vele kritiek die Meghan krijgt, gaat koningin Elizabeth niet in de koude kleren zitten.

Outsider

De Britse koningshuisdeskundige Duncan Larcombe vertelt aan Daily Mail dat koningin Elizabeth een ongebruikelijk hechte band heeft met Meghan. Zo mocht de voormalig actrice al met koningin Elizabeth mee naar de koninklijke opening van een nieuw treinspoor, toen ze nog maar nét met prins Harry was getrouwd. Tevens zou de koningin Meghan hebben uitgenodigd om haar 38ste verjaardag te vieren op Balmoral Castle in Schotland. De 93-jarige vorstin zou hierdoor ontzettend haar best doen om te zorgen dat Meghan zich geen outsider voelt.

Prinses Diana

Koningin Elizabeth zou er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Meghan zich welkom voelt in de familie en zich geen outsider voelt, zoals prinses Diana. “Het kan zijn dat de koninklijke familie heeft geleerd van het verleden waar prinses Diana zich geen onderdeel van de familie voelde”, deelt de royal deskundige. Duncan meent dat Kate Middleton dit minder nodig had, omdat ze veel ‘geleidelijker’ onderdeel werd van de Britse koninklijke familie.

Kritiek

Paparazzi joegen prinses Diana behoorlijk op sinds ze het jawoord gaf aan prins Charles. Tevens zetten media lady Diana continu in een kwaad daglicht. Iets waar Meghan Markle nu ook mee te maken heeft. De hertogin van Sussex wordt meermaals bekritiseerd op social media. Zo zou ze zoontje Archie niet goed vasthouden en kon de manier waarop ze haar neefje George feliciteerde niet door de beugel. Gelukkig kan Meghan rekenen op de steun van haar schoonfamilie.

Lees ook: Pharrell Williams steekt Meghan Markle een hart onder de riem

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Daily Mail | Beeld: Videostill YouTube