Robin Martens moet zich in november melden bij Openbaar Ministerie

robin martens

De officier van justitie wil meer weten over de ‘mishandeling’ van de agent

Robin Martens is nog steeds het gesprek van de dag. De actrice raakte op 29 september betrokken bij een mishandeling van een agent. Hoewel Robin met alle stelligheid ontkent de agent te hebben geslagen – maar de diender een duw gaf –  moet ze zich op dinsdag 19 november melden bij het Openbaar Ministerie in Noord-Holland.

Het OM wil de actrice nog spreken over de desbetreffende avond.

OM

Vertegenwoordigers van het Openbaar Ministerie in Noord-Holland voelen Robin Martens op 19 november aan de tand. Dit omdat de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice op zondag 29 september tijdens een avondje stappen in Castricum betrokken raakte bij een opstandje. Naar verluidt was de actrice beschonken en sloeg ze een agent in het gezicht. In de talkshow van Beau van Erven Dorens deed Robin vorige week haar verhaal. Ze benadrukte met klem dat ze de agent niet sloeg, maar wel een duw gaf. Toch laat het OM het hier niet bij zitten.

Verhoor

“Het gaat niet om een officiële zitting maar om een verkennend verhoor waar, aan de hand van wat mevrouw vertelt, zal worden besloten of deze kwestie voor haar al dan niet een vervolg krijgt”, deelt een woordvoerder van het in Haarlem gevestigde OM met het AD. Het verhoor vindt achter gesloten deuren plaats. De woordvoerder laat weten dat deze werkwijze gebruikelijk is. “Het kan best zijn dat de zaak na het gesprek met de officier wordt afgedaan. Tenzij anders wordt beslist. Mocht het tot een rechtszaak komen, dan vindt die in de openbaarheid plaats.”

Lees ook: Video: prins George gaat uit zijn dak tijdens voetbalwedstrijd

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Videostill RTL Late Night

Array