Roxeanne Hazes over breuk met broer André: ‘Ik heb geen ruzie met mijn broertje’

Roxeanne, Andre, Rachel broer

Ze laat weten dat haar deur altijd open staat voor André

Roxeanne Hazes zette op 10 juli haar zoontje Fender op de wereld. Roxeanne en haar partner Erik kunnen hun geluk niet op. Toch zou je denken dat het geluk nog niet helemaal compleet is. Roxeanne heeft haar broer André namelijk al drie jaar niet meer gesproken. En daarmee heeft oom André zijn neefje Fender nog nooit ontmoet.

Zal het ooit weer goed komen?

Hereniging

André had lange tijd geen contact met zijn moeder, maar daar kwam afgelopen kerst verandering in. Hoewel het contact tussen moeder en zoon is hersteld, geldt dat nog niet voor het contact tussen André en zijn zus Roxeanne. Dat een verzoening uitblijft, ligt volgens Roxeanne niet aan haar. Hoewel de twee elkaar al drie jaar niet hebben gesproken, vertelt ze aan RTL Boulevard dat André altijd welkom is. “Ik heb wel altijd gezegd ‘mijn deur staat open’. Als hij behoefte heeft aan zijn neefje, kom dan vooral langs.” Ook laat Roxeanne weten dat er geen kwaad bloed is tussen haar en haar broer. “Ik heb ook geen ruzie met mijn broertje en dat wil ik graag zo houden.”

Geruchten contact moeder Rachel

André en Rachel bouwen langzaam weer een band op. Hoewel de twee werken aan hun relatie, zou het volgens geruchten weer niet boteren tussen moeder een zoon. Roxeanne vertelt daar niks van te weten. “Daar ben ik niet van op de hoogte, dus dat lijkt me niet”, antwoordt ze.

Holland zingt Hazes

André en Roxeanne stonden al eens eerder samen op de planken tijdens het concert van Holland zingt Hazes en op 22 en 23 maart 2019 staan ze opnieuw samen op het podium. De 25-jarige brunette laat weten het belangrijk te vinden dat het publiek niets merkt van de onenigheid met haar broer. “Dat zou ik zo onprofessioneel vinden. We komen er allemaal voor één doel en dat is het leven en de muziek van papa vieren. Niets meer dan dat.”

Geen haat

Eerder sprak André zich ook al uit over de band met zijn zus. Zo liet hij weten haar backstage tijdens Holland zingt Hazes weleens tegen te komen, maar dat er geen woord wordt gewisseld. “We lopen langs elkaar, maar er is geen haat. Ik gun haar alles en volgens mij is het andersom hetzelfde. Misschien komt het ooit goed, maar we zijn allebei nu te druk en het is prima zo”, vertelde hij in april in de uitzending van Pauw.

Lees ook: Monique Westenberg woest door ‘ongevraagd advies’ volgers

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Maria Nap Fotografie