Roxeanne Hazes diep gekwetst door uitspraken André: ‘Mensen kregen echt een hekel aan mij’

Zou de familieruzie tussen de Hazes’ ooit worden bijgelegd?

André Hazes heeft zijn zus Roxeanne Hazes diep gekwetst. Roxeanne en haar moeder Rachel hebben al langere tijd geen contact meer, tot groot verdriet van zowel de zangeres als haar moeder. In Nieuwe Revu vertelt Roxeanne meer over haar hartzeer.

De uitspraken van haar jongere broertje kwamen hard aan. 

Ruzie
Roxeanne Hazes en haar moeder Rachel liggen al enige tijd in de clinch met André Hazes Jr. Scheurtjes in de Hazes’-relatie zouden zijn ontstaan toen André het aanlegde met de 16-jaar oudere Monique. Rachel zou niet goed door één deur kunnen met haar nieuwe schoondochter en het contact werd verbroken. André deed verscheidene keren uitspraken over hun ruzie in de media en Roxeanne vertelt voor het eerst dat deze haar diep hebben gekwetst.

Uitspraken
Zowel André als zijn vriendin Monique hebben zich verscheidene keren in de media uitgesproken, iets wat Roxeanne de twee niet in dank kan afnemen. Sterker nog, ze werd er moedeloos van: “Door alles wat hij samen met zijn vriendin in de media heeft geroepen, kon ik wel op nul beginnen”, vertelt de 24-jarige tijdens een backstage interview aan Nieuwe Revu. “Mensen hadden echt een bloedhekel aan mijn moeder en mij gekregen, terwijl wij al die tijd chic onze mond hebben gehouden.”

Neefje
Volgens Shownieuws zou Roxeanne het vervelend vinden dat ze haar 1-jarige neefje nog steeds niet heeft ontmoet, maar ze heeft zich inmiddels bij de keuze van haar broer neergelegd. Wel kan ze het nog steeds niet geloven dat haar broertje niets van zich liet horen toen het zo slecht ging met hun moeder. “De grootste tik heb ik gehad toen ik hem een berichtje stuurde toen het met onze moeder slecht ging. Het was een pure noodkreet van: ‘Joh, ik heb je nodig!’ Ik kreeg geen reactie.”

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Nieuwe Revu nr. 47, Shownieuws | Beeld: Videostill YouTube