Ruud de Wild zet Olcay Gulsen in het zonnetje op Instagram

De radio-dj is apetrots op zijn lief

Olcay Gulsen werkte de afgelopen maanden keihard aan haar eigen beautymerk. Op 17 november is het dan zover en wordt haar make-uplijn gelanceerd. Dat de presentatrice hard heeft gewerkt voor haar beautylijn is Ruud de Wild niet ontgaan. De radio-dj is dan ook apetrots op de prestaties van Olcay en zet haar daarom in het zonnetje op Instagram.

“Ik ben fucking trots op jou.”

Verbazing

Of Olcay en Ruud nou wel of niet officieel samen zijn, dat weten we nog steeds niet. Wat we wel weten is dat de 50-jarige kunstenaar apetrots is op de 39-jarige onderneemster. Zo steekt hij zijn bewondering voor Olcay niet onder stoelen of banken. “Vanaf de zijlijn keek ik vol verbazing toe hoe iemand met 100 procent energie, passie, liefde en terecht geloof iets nieuws lanceert. Olcay, ik ben fucking trots op jou”, luidt Ruuds caption op Instagram. Daarbij deelt de dj een promotiefoto van de beautylijn van Olcay.

Parijs

Ruud en Olcay maakten eind maart bekend dat ze een stel zijn. Helaas was hun liefdesgeluk van korte duur. Na een paar maanden strandde de relatie, omdat Olcay door een heftige periode ging. Dat de twee iets bijzonder hebben, konden ze niet ontkennen. Daarom begonnen de twee weer opnieuw te daten. “We doen het heel erg rustig aan en overhaasten niks”, vertelde Olcay hierover in een gesprek met Beau Monde. Afgelopen weekend waren de twee samen in Parijs en dat zag er romantisch uit. Zo deelde Ruud een foto in zijn Instagram Story’s dat hij Olcay zoende en deelde Olcay een kiekje van een romantisch diner.

Lees ook: Deze celebrities zijn eigenlijk familie van de Britse royals

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest

Bron: Instagram Ruud de Wild | Beeld: Videostill RTL Boulevard