Burenruzie loopt uit de hand in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ‘Ze is de duivel!’

Ruzie Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser had het er maar druk mee…

Het programma Mr. Frank Visser doet uitspraak staat erom bekend dat ruzies nog weleens uit de hand lopen. Dat was gisteren niet anders. We zagen twee oude bekenden terug in de vorige aflevering en dat deed weer een hoop stof opwaaien. Conny en Tilly kunnen nog steeds niet met elkaar door een deur, dat is wel duidelijk. 

Het escaleert alleen maar verder.

Pannenkoeken

Conny en Tilly waren al eens eerder te zien in het programma. De twee hadden namelijk ruzie gekregen en dat werd maar niet beter. Tilly kookte elke dag een bordje eten voor Conny, maar het ging mis toen Tilly haar bruine bonen voorschotelde. Dat lustte ze absoluut niet en ook ‘kouwe’ pannenkoeken vielen absoluut niet in de smaak. Dat was het begin en het einde is zelfs nu nog niet in zicht. De pesterijen over en weer worden alleen maar erger.

IJslolly’s

Het begon allemaal met Conny die beweert dat Tilly haar planten vergiftigde en ijsstokjes en andere rommel in haar tuin gooide. Tilly ontkent dit allemaal, omdat ze helemaal niet van ijslolly’s houdt. In haar woede zegt Tilly: “Ik gooi niks in haar tuin. Ja misschien een pot pis of zo, voor op d’r kop. lk zou haar het liefst door elkaar willen schudden. Dat het zootje vanbinnen weer bij elkaar komt.”

Kippen

Tot overmaat van ramp werd er ook nog een andere buur bij betrokken.”Aan de overkant woont een oud mannetje. Die had vijf van die kippetjes, en een haan. Die haan kukelde, en toen werd Conny zo kwaad dat ze met een vuilniszak met rotjes naar buiten kwam. Ze stak het aan en gooide het.” Volgens Tilly zijn de kippen verbrand en de haan dood, maar dit ontkent Conny.

Ruzie

In de rechtszaak ontstaat ook nog ruzie tussen andere buren waarin over en weer geschreeuwd wordt. De term ‘ik schijt op je’ valt zelfs. Geen makkelijke taak voor Mr. Visser. Wil je de aflevering zelf zien? Bekijk het dan hier.

Lees ook: Wow: Gerard Ekdom heeft een dubbelganger en de gelijkenis is bizar

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Mr. Frank Visser doet uitspraak | Beeld: videostill Mr. Frank Visser doet uitspraak