Schoonmaakbedrijf ontvangt ernstige bedreigingen na rel rondom Akwasi

Het schoonmaakbedrijf ontvangt de hele dag door bedreigingen

Afgelopen week doken er op Facebook nare berichten op. Een werknemer van het schoonmaakbedrijf Maarschalkerweerd plaatste op Facebook een aantal foto’s van de gloednieuwe woning van Akwasi. In de reacties kreeg de rapper tig doodsbedreigingen naar zijn hoofd geslingerd. Akwasi besloot daarom het bericht op zijn Instagram te delen. De rapper krijgt steun, maar het schoonmaakbedrijf wordt sinds de rel rondom Akwasi ernstig bedreigd. 

Werknemer op non-actief gesteld

De werknemer die onlangs de privacygevoelige informatie van Akwasi op Facebook deelde, is inmiddels op non-actief gesteld. Zo meldt Omroep Gelderland. “De medewerker heeft gisteren meteen een brief met excuses naar de heer Akwasi gestuurd, maar daarmee is de kous helaas niet af”, deelt het schoonmaakbedrijf met Omroep Gelderland. Het bedrijf laat weten er alles aan te doen om deze ophef te verminderen, maar geeft toe dat de publicaties op Facebook niet terug te draaien zijn.

Ernstige bedreigingen

Ondanks dat de medewerker op dit moment niet meer bij het bedrijf werkt en hij zijn excuses aan Akwasi aanbood, is de kwestie niet opgelost. Zowel de medewerker als het bedrijf worden op dit moment ernstig bedreigd. Het schoonmaakbedrijf krijgt naar eigen zeggen de hele dag door telefoontjes, mails en appjes met bedreigingen. De bedreigingen gaan zelfs zo ver dat sommige medewerkers de afgelopen dagen eerder naar huis zijn gegaan. Inmiddels heeft het bedrijf besloten de politie in te schakelen. “We zijn maar een klein bedrijf dat nu in een grote storm is terechtgekomen.”

Lees ook: Slapen met je lenzen in? Dit gebeurt er dan met je ogen

Bron: Metro | Beeld: BSR Agency, door Daniel Kroll