Shirma Rouse deelt vol trots update over haar dieet

Shirma Rouse dieet

Volgers staan versteld van de voor-en-na foto’s van de zangeres

Met nieuwe kiekjes van haar transformatie weet zangeres Shirma Rouse heel wat volgers te inspireren. “Nog even te gaan, maar ben goed op weg!”

Nieuwe leefstijl

In juni 2019 besloot zangeres Shirma Rouse haar leefstijl drastisch om te gooien. Ze paste haar dieet aan en schreef zich in bij de sportschool. Sindsdien vliegen de kilo’s eraf, en dat deelt ze met trots op social media. Eerder showde de zangeres al dat ze maar liefst 50 kilo was verloren. Nu laat ze opnieuw zien wat een transformatie ze heeft doorgemaakt.

Lovende reacties

Shirma’s volgers op Instagram zijn vol lof. Het regent complimenten op de nieuwe foto van de zangeres. Velen zeggen dat Shirma een grote inspiratie is voor hun eigen afvaltraject. Ook BN’ers laten van zich horen. “Echt zo trots op jouw doorzettingsvermogen. Besef even hoe knap dit is…”, schrijft Jim Bakkum.

Beledigende uitspraken

Eerder deze maand kwam Shirma in het nieuws vanwege beledigende uitspraken die over haar gewicht waren gedaan. De zangeres liet daarop weten dat haar gewicht haar geluk niet in de weg staat. “Voor ik begon met afvallen was ik al een gelukkig mens, oprecht. Tuurlijk is het fijn om af te vallen en fitter te zijn, maar de liefde die ik voor mijzelf heb, is er altijd geweest.”

Lees ook: Even loeren: Gordon geeft kijkje in zijn miljoenenvilla

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress