Trotse Frans Duijts deelt zijn nieuwe gewicht na maagoperatie

De volkszanger heeft weer een mijlpaal bereikt

Frans Duijts stak nooit onder stoelen en banken dat hij graag een gezonder gewicht wil. De volkszanger voegt de daad bij het woord en houdt zijn volgers op Instagram graag op de hoogte van zijn trainingen. Ondanks dat de zanger zich in het zweet werkte in de sportschool, kreeg hij nog niet het gewenste resultaat. Hij besloot dan ook een maagverkleining te ondergaan, met succes!

“Het is puur omdat ik mijn kinderen en hopelijk mijn kleinkinderen kan zien opgroeien.”

Maagoperatie

Frans Duijts ging op 19 augustus onder het mes voor een maagverkleining. Aan RTL Boulevard liet hij destijds weten dat het een beslissing is waar hij lang over na had gedacht. “Ik ben al jaren bezig met de strijd tegen de kilo’s. Het enige wat nu wel een probleem is, is dat mijn suiker en cholesterol niet meer onder controle zijn. Daar heb ik medicijnen voor”, deelt de zanger.”Dat is de reden waarom ik een gastric sleeve ga doen. Dan hoop ik gezond oud te worden. Dat is waarom ik het doe. Niet om er beter uit te zien. Het is puur omdat ik mijn kinderen en hopelijk kleinkinderen kan zien opgroeien.”

Succes

Frans onderging een ingrijpende operatie, die nu zijn vruchten afwerpt. De vader van drie dochters voelde zich drie dagen na de operatie alweer topfit. “De eerste twee dagen voelde ik me beroerd. We zijn nu drie dagen verder en ik zou bijna zeggen: ik kan vanavond de bühne op”, deelde hij met RTL Boulevard. Toen Frans begon met afvallen woog hij 138 kilo. Op eigen kracht lukte het hem om 23 kilo af te vallen. Helaas mocht die moeite niet baten en kwam hij weer 7 kilo aan. Inmiddels is Frans helemaal hersteld en lijkt het hem voor de wind te gaan. Zo deelt hij een update op Instagram: “Dat is heel lang geleden!”, schrijft hij in de caption. Op de foto is te zien dat de zanger onder de 110 kilo weegt. Frans streeft ernaar om uiteindelijk rond de 95 kilo te wegen. Dit gaat de goede kant op!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dat is heel lang geleden! Onder de 110kg #-12kg

Een bericht gedeeld door Frans Duijts (@fduijts) op

Lees ook: 74-jarige vrouw bevalt van tweeling en schrijft daarmee geschiedenis

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Instagram Frans Duijts | Beeld: Videostill Met hart en ziel