Twitteraars raken niet uitgepraat over Sunil in De Sleutel

Sunil neemt in ieder geval geen blad voor de mond

Gisteravond werden de kijkers van De Sleutel weer geraakt door de bijzondere levens van (ex)-daklozen. Beau van Erven Dorens gaf een aantal daklozen in de eerste aflevering een sleutel van een eigen huis om een leven op te bouwen. Al in de eerste aflevering raakten de kijkers niet uitgepraat over de dakloze Sunil en ook in de nieuwste aflevering laat hij flink van zich zien. 

Kijkers gaan stuk om Sunils opmerking in de rechtbank.

Sunil

De Zwollenaar Sunil weet in de eerste aflevering van De Sleutel alle kijkers meteen te raken. Met zijn heftige verleden en overmatig alcoholgebruik – Sunil dronk zo’n 40 biertjes op een dag – kampte de Zwollenaar met flink wat problemen. Ondanks dat Beau alle nodige hulp biedt, kan Sunil vaak nog erg onhandig uit de hoek komen. Dit zorgt geregeld voor hilarische, maar ook vervelende gebeurtenissen.

Strafblad

In de nieuwste uitzending van De Sleutel zien we Sunil in de rechtbank. De dakloze moest zich melden vanwege het uitschelden van een politieagent. Het leek de Zwollenaar een goed idee om een aantal biertjes mee de rechtszaal in te nemen. Tot zijn grote teleurstelling ging die vlieger niet op. Maar vervolgens reageert hij enorm gevat op de rechter. “Je hebt een strafblad van 25 pagina’s”, zegt de rechter. Waarop Sunil antwoord: “Ja, maar jullie schrijven alles zo uitgebreid, dus dat is logisch dat het er 25 zijn.”

Twitteraars

Deze opmerking ging niet onopgemerkt voorbij. Twitteraars gaan stuk om de opmerking van Sunil. ‘Hahahaha die Sunil’ en ‘Wat een vent’ klinkt het op Twitter. Maar er wordt niet alleen vol lof gereageerd. Ook geven Twitteraars aan dat Sunil af en toe te ver gaat en hij met z’n excuses natuurlijk niet overal weg kan komen.

Lees ook: Dit is de reden waarom Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar zijn

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Videoland