Verrassende update over ongeluk Manuëla Kemp: geen kwade opzet 

manuela kemp

Het verhaal blijkt iets anders in elkaar te zitten 

Afgelopen donderdag raakte zangeres en presentatrice Manuëla Kemp gewond bij een bizar ongeluk. Dat gebeurde toen zij op de scooter naar huis reed en er een draad over het fietspad werd gespannen. Het verhaal blijkt echter toch iets anders in elkaar te zitten, dat bevestigt de politie aan Shownieuws

Gewond aan nek en kin

Manuëla Kemp raakte bij het ongeluk ernstig gewond aan haar nek en kin. In haar radioprogramma vertelde de presentatrice erover: “Er was een onzichtbare draad over het fietspad gespannen die recht in mijn nek kwam. Ik ben heel ernstig gevallen. Er loopt blijkbaar iemand in Hilversum die het leuk vindt om dit soort draadjes over fietspaden te spannen.”

Voetgangersgebied

Volgens Kemp was dit het werk van een veelpleger die actief is op de Hilversumse fietspaden, maar de politie laat nu weten dat dit niet het geval is. Op camerabeelden is te zien dat Manuëla met haar scooter in een voetgangersgebied rijdt. Met het bewuste gespannen draad is een terras afgeschermd, dat bevestigt de politie aan Shownieuws. Er was dus geen sprake van kwade opzet, het is een ongeluk geweest.

Lees ook: Kabinet: per direct dringend advies tot het dragen van mondkapjes

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress Patrick van Emst