Vriend van Barbie mag niet bij haar: ‘Ik word tegengehouden’

Barbie

Vriend: ‘Ik kan wel stennis schoppen, maar daar schiet ik niks mee op’

Samantha de Jong (28), beter bekend als Barbie, is vorige week vrijdag opgenomen in het ziekenhuis om een nog onbekende reden. Haar nieuwe vriend Jordi Ossel mag, naar eigen zeggen, niet bij haar komen en zou zelfs worden tegengehouden. 

Jordi wil heel graag weten hoe het met zijn vriendin gaat en haar zien.

WhatsApp
Hoe hard Jordi zijn best ook doet, op dit moment mag hij dat niet. Hij zegt: “Ik wil haar graag zien. Ik ben gisteren naar het ziekenhuis gegaan, maar daar werd ik tegengehouden. Ik kan wel stennis schoppen, maar daar schiet ik niets mee op.” Op dit moment kan hij niks zeggen over de toestand van Barbie, omdat hij zelf ook niks weet. Hij kan alleen vertellen dat ze ‘al die tijd niet online is geweest op Whatsapp’.

Stabiele factoren
Op dit moment is het afwachten. Alleen naasten weten hoe het met Barbie gaat. Wel was al langer duidelijk dat ze niet lekker in haar vel zat. Haar oud manager vertelde onlangs dat Barbie het heel moeilijk heeft, doordat twee stabiele factoren uit haar leven zijn gegaan. Haar ex (Michael van der Plas, red.) woont in het buitenland en ze brak ook met haar manager. Hij heeft de ouders geadviseerd om te zorgen dat Barbie naar een mental coach zou gaan, maar dat heeft ze nooit gedaan, aldus oud-manager Jake.

Lees ook: Barbie met spoed naar het ziekenhuis gebracht

Bron: AD | Beeld: videostill