Zo ziet de prachtige vrouw van Diederik Ebbinge eruit

Ze is net als Diederik ook werkzaam in de acteerwereld

De naam Diederik Ebbinge doet misschien niet bij iedereen een belletje rinkelen, maar directeur Anton wél. Diederik is sinds 14 januari te zien als de sullige directeur van de Klimop in de serie De Luizenmoeder. In de serie lijkt directeur Anton vrijgezel, maar in het echte leven heeft Diederik een hele leuke vrouw.

Diederik is gelukkig getrouwd met Roosmarijn Luyten.

Actrice

Roosmarijn Luyten is zeker geen onbekende in de Nederlandse televisiewereld. Ze was te zien in de film Sonny Boy, speelde een rol in de serie Als de dijken breken en zat in de musical Dolfje Weerwolfje en Hij Gelooft in Mij. Een indrukwekkend cv dus!

De Luizenmoeder

Roosmarijn en Diederik zijn al lange tijd samen en hebben twee leuke zoons, Lodewijk van 10 jaar oud en Gilles van 9 jaar oud. In een interview vertelde Diederik dat hun twee zoontjes elke zondag samen met hem en zijn vrouw aan de buis gekluisterd zitten. De jongens mogen dan iets langer opblijven om De Luizenmoeder te kijken, zo vertelt Diederik aan Hekwerk. “Ze zitten dus al in hun pyjama en de tanden gepoetst, want ze moeten daarna wel meteen naar bed.” En net zoals wij, zijn ook de jongens fan. “Ze moesten ook erg lachen. Gelukkig maar!”, aldus Diederik.

Lees ook: Fans van ‘De Luizenmoeder’ opgelet: er komt een bonus- en blooperspecial!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle, Hekwerk | Beeld: Videostill De Luizenmoeder