Wauw! Binnenkort kunnen we voor dít luttele bedrag naar New York vliegen


Zo goedkoop was een vlucht naar New York nog nooit!

Naar New York vliegen zal binnenkort amper duurder zijn dan een retourtje naar een Europese stad. Zin om een city tripje te doen in the Big Apple? Dan ben je bij vliegmaatschappij Norwegian Air aan het juiste adres. Binnenkort kun je hier vluchten naar de grootste stad van de Verenigde Staten boeken voor een prikkie!

Van Amsterdam naar New York.

Goedkope tickets
Houd je van mode, cultuur of ben je gewoon gek op grote steden? New York heeft het allemaal. Om die reden is de Amerikaanse stad erg in trek bij toeristen. Alleen moet wel flink gespaard worden voor de oversteek gemaakt kan worden. Tenminste, tot nu toe. Binnenkort kun je voor 200 euro van Amsterdam naar New York vliegen met Norwegian Air.

Europese Commissie
Uit onderzoek van het AD is gebleken dat de KLM door de Europese Commissie gedwongen werd om start- en landingsrechten af te staan. Daarom is het voor de Noorse prijsvechter nu mogelijk om goedkope vluchten aan te bieden naar the city that never sleeps. Eerder had de KLM een monopoliepositie wat vluchten van Amsterdam naar New York betreft, waardoor ze veel konden vragen voor een vlucht. De Europese Commissie heeft nu bepaald dat KLM (en haar Amerikaanse partner Delta) ‘slots’ moet afstaan, zodat ook een andere maatschappij deze route kan vliegen.

Boeken
Vanaf mei zal het volgens een woordvoerder van Norwegain Air mogelijk zijn om deze scherp geprijsde vluchten te boeken. Een enkeltje kun je dan voor 200 euro op de kop tikken, terwijl een soortgelijke vlucht bij KLM rond de 500 euro zit. Dat is nogal een verschil!

Lees ook: Heb jij nog ergens Amerikaans wisselgeld liggen? DIT Amerikaanse muntje is 85.000 dollar waard!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Metro, Algemeen Dagblad | Beeld: Pixabay