Hebben Waylon en Bibi Breijman groot nieuws?

Het stel plaatste foto’s die de gemoederen bezig houden

Bibi Breijman en Waylon leven sinds de geboorte van hun dochter Teddy op een roze wolk. De twee zijn sinds eind 2017 samen en kregen in november 2018 samen hun eerste kindje. De twee kunnen hun geluk niet op. Bibi grapte al eens over een huwelijksaanzoek, maar zal het er dit keer echt van zijn gekomen?

Zowel Bibi als Waylon delen foto’s op Instagram waar ze smoorverliefd op staan.

Instagram

Zowel Bibi als Waylon hebben met foto’s op social media de tongen los gemaakt van hun fans. Zo is op de plaatjes die de artiesten delen te zien dat ze elkaar omhelzen en zoenen. Waylon zette op Instagram: “I don’t wanna love nobody if that somebody’s not you.” Bibi doet daar nog een schepje boven op en schrijft: ‘Lang leve ’t nieuwe leven.” Ook zijn er blauwe ballonnen en roze strikken te zien op de foto.

Feest

Niet alleen de foto’s, maar ook de tekst die op Instagram staat roepen veel vragen op. Fans speculeren er dan ook op los. Zo zegt iemand: “Begrijp ik het nu goed? Komt er een tweede?” Een weer een ander denkt juist dat Waylon een aanzoek heeft gedaan. “Zijn jullie verloofd?” Ook zijn er een paar mensen die denken dat Teddy gedoopt is en dat de twee een doopfeest hielden. Zowel Bibi als Waylon is (nog) niet op de vragen van hun volgers ingegaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lang leve ‘t nieuwe leven ? #teddyparty#loveofmylife

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I don’t wanna love nobody if that somebody’s not you… @bibibreijman ??

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Lees ook: Frank openhartig over relatie met Rogier

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Bibi Breijman, Waylon | Beeld: Videostill vlog Bibi