Waylon zet jarige Bibi in het zonnetje

Waylon en Bibi

Bibi mag vandaag 29 kaarsjes uitblazen

Gordon Heuckeroth is zeker niet de enige die vandaag jarig is. Ook Bibi Breijman viert vandaag haar geboortedag. De vlogger mag vandaag 29 kaarsjes uitblazen. Een dag die haar vriend Waylon niet zomaar voorbij laat gaan. Op Instagram zet de 40-jarige zanger zijn vriendin in het zonnetje.

Happy birthday

“Het is je verjaardag vandaag Bibi en ik ben blij dat ik die met jou mag vieren”, begint Waylon zijn bericht op Instagram. De zanger plaatste een kiekje waarop hij samen met de jarige jet te zien is. Hij vervolgt dat hij elke dag met Bibi speciaal vindt. “Anderzijds is het ook zo dat elke dag met jou op een verjaardag lijkt, want elke dag is een cadeautje. Gefeliciteerd liefste Bibi! Love you en dikke kus van ons”, sluit de zanger zijn bericht af.

Verjaardag vieren

Bibi plaatste gisteren al op Instagram dat ze ter ere van haar verjaardag met haar lief in Amsterdam uit eten ging. Na het hoofdgerecht kreeg Bibi nog een dessert voorgeschoteld dat bestond uit verschillende lekkernijen. Ook pronkte de tekst ‘Happy birthday’ op het bord. Dat Bibi tijdens haar verjaardag in de watten wordt gelegd, blijkt ook uit een zoete video die ze op Instagram deelt. Zo is te zien dat ze van dochtertje Teddy een bosje bloemen krijgt. “Zo verwend door mijn liefdes”, schrijft de brunette in de caption.

View this post on Instagram

Zooo verwend door mijn liefdes ?? #birthday

A post shared by Blabla Breijman (@bibibreijman) on

Lees ook: Britt Dekker trakteert Instagram-volgers op kiekje van afgetrainde lichaam

Bron: Instagram Waylon en Bibi Breijman | Beeld: ANP, Frans van Zijst