Lukt het jou ook nooit om een hoeslaken fatsoenlijk op te vouwen? Met deze truc wel!

hoeslaken

Met deze truc vouw je netjes je hoeslaken op!

Het is een beetje sneu hoeveel bevrediging wij kunnen halen uit strak opgevouwen bedlinnen. Nou lukt het opvouwen van een dekbedovertrek ons dat altijd nog aardig, maar als het op het hoeslaken aankomt wordt het altijd een stuk lastiger. Na een paar laffe pogingen gooien wij het laken uit pure frustratie als een soort veredelde prop achterin de kast. 

Hoe vouwen mensen zo’n laken toch een beetje fatsoenlijk op?

Frustratie-proppen
Door die geplooide hoeken met elastiek lijkt het vrijwel onmogelijk om een hoeslaken strak opgevouwen in de kast te krijgen. Maar wij hebben een trucje voor je gevonden waarmee je dit gehate stuk textiel nét zo netjes kan opvouwen als de rest van je beddengoed. Frustratie-proppen is voorgoed verleden tijd, want deze video legt jou in nog minder dan een minuut haarfijn uit hoe jij je hoeslaken als een perfect vierkant pakketje opvouwt. Kind kan de was doen.

Naast het hoeslaken kun je ook andere dingen op deze manier vouwen. Zo kun je met deze instructie andere grote lakens en doeken opvouwen zoals dekbedovertrekken, picknick lakens, grote strand handdoeken, plaids, een groot zeil, noem het maar op. Vervolgens kun je jouw beddengoed netjes op bergen.

Deze tip bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron & Beeld: Youtube