Dit schattige rijtjeshuis op Funda blijkt vanbinnen een waar paleis!

Je verwacht nooit hoe dit rijtjeshuis er vanbinnen uit ziet!

Als je op het punt staat een huis te kopen, dan moet je dat met een open blik doen. Zo moet je niet meteen afgaan op de buitenkant van het huis en niet op het interieur. Zoals iedere huizenbezitter je zou vertellen: daar moet je even doorheen kijken. 

Neem nu dit huisje; de buitenkant doet totaal niet vermoeden wat je er binnenin kunt vinden…

Verhuizen

Als je gaat verhuizen, wil je uiteraard in een plek wonen die je van al je behoeftes voorziet, maar het oog wil uiteraard ook wat. Zo is het niet zo aanlokkelijk om in een huis te gaan wonen dat er aan de buitenkant niet zo mooi uitziet. Maar -zoals het Engelse speekwoord luidt- don’t judge a book by its cover. Dit huisje ziet er aan de buitenkant wat alledaags uit, maar vanbinnen is het een waar paradijs! 

Stadscentrum
In de binnenstad van Alkmaar, op nog geen vijf minuten lopen van de molen van Piet en het stadscentrum, staat deze bijzondere woning. De buitenkant van de doodnormale rijtjeswoning doet absoluut niet denken dat je binnenin het huis een zeer luxe woning, gestileerd in Romeinse stijl, zou vinden. Of dat de oppervlakte van het huis maar liefst 390 vierkante meter bedraagt… De woning is gerenoveerd en bevat onder andere een sauna en een groot zwembad.

Benieuwd naar de foto’s van de woonkamer, badkamer en slaapkamer? Je ziet ze op de volgende pagina!

Pagina 1/2