Dit schattige rijtjeshuis op Funda blijkt vanbinnen een waar paleis!

Je verwacht nooit hoe dit rijtjeshuis er vanbinnen uit ziet!

Als je op het punt staat een huis te kopen, dan moet je dat met een open blik doen. Zo moet je niet meteen afgaan op de buitenkant van het huis en niet op het interieur. Zoals iedere huizenbezitter je zou vertellen: daar moet je even doorheen kijken. 

Neem nu dit huisje; de buitenkant doet totaal niet vermoeden wat je er binnenin kunt vinden..

Stadscentrum
In de binnenstad van Alkmaar, op nog geen vijf minuten lopen van de molen van Piet en het stadscentrum, staat deze bijzondere woning. De buitenkant van de doodnormale rijtjeswoning doet absoluut niet denken dat je binnenin het huis een zeer luxe woning, gestileerd in Romeinse stijl, zou vinden. Of dat de oppervlakte van het huis maar liefst 390 vierkante meter bedraagt.. De woning is gerenoveerd en bevat onder andere een sauna en een groot zwembad.

Romeinse stijl
Op de eerste verdieping van het huis vind je een 2-kamer-appartement met een eigen opgang, welke verhuurd kan worden. Het huis is ook nog eens eigenlijk een pension maar kan ook gebruikt worden als een particulier woonhuis. In het huis vind je Romeinse zuilen, marmeren vloeren en borstbeelden. We hebben de foto’s onder elkaar gezet. Zou jij er willen wonen?

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Ze | Beeld: Funda