Wow: wij vulden dit in en besparen nu 483 euro per jaar! Kijk gauw hoeveel jij kunt besparen!

 stekker

Bespaar honderden euro’s op je vaste lasten!

De vaste lasten; vervelende kostenposten die helaas maand na maand, jaar na jaar van je rekening af worden geschreven. Gas, water, licht, verzekeringen, televisie,- internet,- en telefoonabonnementen, huur of een hypotheek, leningen; het houdt niet op.

Als je alle vasten lasten bij elkaar optelt kom je al gauw op een enorm bedrag terecht. Doe het maar eens, je zult er gegarandeerd van schrikken! Veel mensen weten helemaal niet dat je hartstikke veel kunt besparen wanneer je verschillende aanbieders met elkaar gaat vergelijken en overstapt naar een aanbieder die voor jou het voordeligst is. Omdat wij het maar ingewikkeld vinden om zelf alle prijzen van gas en elektra, verzekeringen, televisie, internet en mobiele telefonie met elkaar te vergelijken, hebben we SLOOPdeCRISIS om hulp gevraagd. Op de website van SLOOPdeCRISIS kun je namelijk heel simpel je gegevens invullen (wat overigens gratis en geheel vrijblijvend is) waarna ze razendsnel voor je uitrekenen op welke vaste lasten je zou kunnen besparen. En wat blijk? Met een overstap van energieleverancier, televisie- en internetaanbieder, mobiele telefonie-aanbieder en verzekeraar besparen wij al bijna 500 euro per jaar!

SLOOPdeCRISIS wordt al door 1.372.683 consumenten gebruikt. De overstapservice is gratis én betrouwbaar (ze krijgen een 8+ voor de betrouwbaarheid). Schroom dus niet en kijk HIER op welke vaste lasten jij kunt besparen! Je laat toch zeker geen geld liggen?