Handig! Dankzij deze tips gaat je iPhone-oplader niet meer stuk!

Dit hadden we eerder moeten weten

Het is niet de eerste keer -maar nu hopelijk wel de laatste- dat je je vlak voor sluitingstijd naar de winkel moet haasten om een nieuwe iPhone-oplader te kopen. Je oplader heeft namelijk net zijn laatste adem geblazen en je zit nog maar op 33 procent batterij. Opladers worden elke dag wel gebruikt en gaan helaas niet zo lang mee, maar dankzij deze tip is dat verleden tijd.

Zo voorkom je dat je oplader kapot gaat.

Lifehack

Meteen maar negen iPhone-opladers kopen om jezelf een extra trip naar de winkel te besparen is niet nodig. Er zijn namelijk een paar trucjes om te voorkomen dat je snoertje kapot gaat. Haal de veer uit twee balpennen en rek deze een beetje uit. Wikkel aan elke kant van een snoer voorzichtig een veer. Zo verstevig je het snoer.

Ook zijn er nog twee manieren om het snoer van je iPhone-oplader steviger te maken. Bovendien ziet het er ook nog eens erg leuk uit! Benieuwd? Bekijk dan de onderstaande video.

 

Is de batterij van je iPhone snel leeg? Hier en hier kun je een paar trucjes vinden om te zorgen dat je batterij een stuk langer meegaat.

Lees ook: Heb jij deze app op je telefoon? Verwijder hem dan direct

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Pexels