Jouw oogkleur zegt meer over je dan je denkt! Welke kleur hebben jouw ogen?

Bruin:
Mensen met bruine ogen zijn geboren leidersfiguren. En ook al beseffen ze dat zelf vaak niet, toch worden ze door de buitenwereld vaak zo gezien. Mensen met bruine ogen stralen bovendien meer vertrouwen uit. Hoe donkerder de ogen, hoe meer melanine in de huid en het lichaam. Deze stof zorgt voor snel werkende hersenen.

Blauw:
Mensen met blauwe ogen worden vaak als hoffelijk en sexy gezien, maar zelden als intelligent. Wat mensen vaak niet zien, is dat blauwogige mensen een sterke innerlijke kracht hebben. Zo tonen studies aan dat vrouwen met blauwe ogen een bevalling beter verdragen dan anderen. En mensen met blauwe ogen kunnen overigens ook beter tegen alcohol!

Grijs:
Grijze ogen zijn een variant van blauwe ogen. Mensen met grijze ogen zijn moeilijk in te schatten. Ze kunnen zowel in zichzelf gekeerd zijn, heel evenwichtig zijn, maar ook een dubbele persoonlijkheid hebben. Mensen met lichtgrijze ogen lijken ongenaakbaar en moeilijk te benaderen. Maar eens ze je in hun hart gesloten hebben, zijn het de trouwste vrienden op aarde.

Groen:
Groene ogen komen het minst voor van alle oogkleuren. Deze mensen zijn vaak creatief van aard. Wetenschappelijk gezien hebben mensen met groene ogen de leiderscapaciteiten van mensen met bruine ogen en de innerlijke kracht van mensen met blauwe ogen. Een ware jackpot dus!

Herken jij jezelf hierin? Laat het ons weten!


Pagina 2/2