Wat is dit? André Hazes plaatst mysterieuze foto op Instagram 

André Hazes

Heb jij enig idee?

Sinds hij zijn verloving met Monique Westenberg verbrak is André Hazes weer volop in het nieuws. Ditmaal zorgt de zanger echter voor veel verwarring, nadat hij zondagochtend een wel heel bijzondere foto op Instagram plaatste. 

Knoop

Doorgaans plaatst André op Instagram foto’s van zichzelf, zijn zoontje, optredens of tv-programma’s waarin hij te zien is. De foto die hij dit weekend online zette, past daar niet helemaal bij. Middenin de nacht verscheen er een kiekje zonder enige uitleg of bijschrift op het platform. Op de foto is heel duidelijk een knoop te zien en waarschijnlijk een stukje van een jasje. Voor de rest is het nogal onduidelijk.

Oog voor detail 

Volgers van de zanger tasten dan ook in het duister. “Lekkere foto pik ik kijk er al uren naar, kunst”, schrijft een volger onder de mysterieuze foto. “Ik zoek nog een fotograaf met oog voor detail”, grapt fotograaf Edwin Smulders. Anderen zetten letterlijk hun vraagtekens bij de foto. Wat de zanger precies bedoelt met de foto — die overigens nog gewoon online staat — is onduidelijk. We houden het in de gaten, André! 

Liefdesleven 

De afgelopen tijd ging alle aandacht vooral uit naar het liefdesleven van de 27-jarige zanger. Hij verbrak zijn verloving met Monique Westenberg en wordt inmiddels steeds vaker gespot met influencer Sarah van Soelen. Daarnaast pakt hij ook zijn muzikale leven weer op. Zo gaf hij onlangs voor het eerst weer een concert mét publiek, voor een van de Fieldlab-evenementen. 

Lees ook: Testevenement met André Hazes levert vier besmettingen op

Bron: Instagram André Hazes | Beeld: Videostill