Barbie is woedend door déze uitspraken van ex-manager Jake: “Zielig geval dat hij is. Echt walgelijk!”

barbie

Barbie is woedend op ex-manager Jake

Samantha ‘Barbie’ de Jong heeft in een woedend bericht op Facebook gereageerd op de uitspraken van haar ex-manager, Jake Hampel. Volgens Story gaf Hampel een ‘exclusief interview’, waarin hij vertelde dat Barbie aan een borderline-stoornis lijdt. Barbie onthulde kort daarvoor -eveneens aan Story- hoe misbruikt ze zich voelde door RTL en haar manager, ze voelde zich naar eigen zeggen ‘net een pop’. 

Vooral van de laatste serie Samantha en Michael scheiden ermee is volgens haar ‘negentig procent in scène gezet, of gemanipuleerd.’

Bijstand
Ze stopt dan ook met het televisiewerk: “Ik wil niks meer met die nepwereld te maken hebben. Mijn leven is een ravage. Alsof er een tsunami overheen is geweest. Ik ben het overzicht volledig kwijt”, aldus de Haagse die sinds kort in de bijstand zit.

Onthullend boek
Volgens Story zal de manager zich wreken met een ‘onthullend boek’ waarin hij het ‘ware verhaal’ over Barbie zal schrijven: “Sam moet níet denken dat ze ongestraft maar allerlei leugens over mij de wereld in kan slingeren! Ze mag haar borst natmaken. Ik ga namelijk een boek schrijven over die gestoorde borderliner. Dan zullen we nog weleens zíen wie ze geloven! Het boek zal zó gedetailleerd zijn dat er niets, maar dan ook werkelijk niets, onbesproken blijft.”

Zielig geval
Een reactie van Samantha kon natuurlijk niet uitblijven en in een bericht op Facebook doet ze haar verhaal. “Zielig geval dat hij is. Echt walgelijk”, haalt ze uit. “Door deze borderliner heeft die gek wel geld verdiend”, begint Barbie haar bericht. “Jake maakt van iedereen misbruik en heel Den Haag moet hem niet. Hij wordt niet voor niets Jake the Snake genoemd.” Ze vervolgt: “Iemand die zichzelf manager noemt staat ook voor iemand klaar buiten de camera’s om. Ik schaam mij niet voor wie ik ben en doe niet alles goed, maar dat ik mijn school niet heb afgemaakt maakt mij niet minder.”

Jake op zijn beurt zegt dat het interview met Story totaal verzonnen is, maar dat zij slechts een paar quotes uit een telefoongesprek hebben gebruikt en deze uit verband hebben getrokken.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Story, Ad, RTL | Beeld Videostill RTL Boulevard