Dankzij dit trucje wordt het ontdooien van je vriezer kinderspel


Goed om te weten voor de volgende keer

Een vrieskist hoort gevuld te zijn met eten dat je wilt bewaren, maar in sommige gevallen zit de vriezer vol met ijs(kristallen). Een doorn in het oog voor veel mensen, je wilt die ruimte in je ijskast immers gebruiken voor etenswaren. Wie niks wil weten van dit scenario, moet de vriezer helaas regelmatig ontdooien. Gelukkig is er een trucje waardoor dit veel makkelijker wordt.

Het scheelt je veel werk in de toekomst.

Dé truc
Wanneer het ijs in je vriezer is opgehoopt, is het ontdooien van je viezer monnikenwerk. Het kan tergend lang duren voor je vrieskist is ontdooid, maar dankzij dit trucje is het ontdooien van je vriezer veel makkelijker. Wanneer je je vrieskist helemaal hebt schoongemaakt, moet je in het vervolg wat bakspray aan de binnenkant van je vriezer spuiten.

Het ontdooien van je vriezer vergt vaak veel tijd en schrapen, maar wanneer je de muren voorziet van wat kookspray krijg je het ijs véél makkelijker van de zijkanten af. Dit trucje is niet alleen handig voor je vriezer. Als het buiten sneeuwt en/of vriest kun je ook wat op de deuren van je auto spuiten, zodat je deuren niet vastvriezen!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Lifehacker | Beeld: Tips en Weetjes