Wat een engerd! Herken jij deze bekende Nederlander in haar Halloween-kostuum?

Halloween

Welke presentatrice zit achter deze enge Halloween-makeup?

Halloween is een feestdag die vanuit Amerika langzaam richting Nederlandse bodem komt en afgelopen weekend waren er dan ook overal Halloween feestjes. En dat vinden wij goed nieuw, want je mag dan verkleed en wat is er nu leuker dan de verkleedkist induiken? BN’ers zijn hierop geen uitzondering. Ook zij verkleden zich graag voor de gelegenheid. 

Ook al is het vandaag pas officieel Halloween, de meeste feestjes waren afgelopen weekend al.

Griezelen
Kenmerkend voor Halloween in de Verenigde Staten is de alomtegenwoordigheid van het ‘griezelige’. Een oranje pompoen, uitgesneden in de vorm van een gezicht met een gemene grijns en met daarin een lichtje, is symbool bij uitstek van het feest. Deze pompoenen en allerlei daarvan afgeleide versieringen dienen om het interieur en de omgeving van het huis te versieren. Nog belangrijker en leuker zijn de verkleedpartijen waartoe het feest aanleiding geeft.

Bridget en Bram
Ook bekend Nederland ging helemaal los met de verkleedkleren, zo was te zien op social media. Ook onze favoriete sterren staken zich in bijzondere, enge outfits. Zo ook Bridget Maasland en haar vriend, Bram Plattel. Ja, geloof het of niet: het is toch echt Bridget die dit weekend zo een feestje bezocht! Met haar spierwitte make-up en roodgeschminkte mond ziet ze er behoorlijk spookachtig uit, wij hadden haar zo niet herkend!

Echte liefde! #halloween #skull #evilgeisha #makeupartist @mupartisttamara

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron & Beeld: Instagram Bridget Maasland